Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2014 18:21

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για τον τίτλο", εκτιμά ο Σπύρος Τσίκινης

Γράφτηκε από τον

Σε απόσταση δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Κυπαρισσία παρέμεινε ο Πάμισος μετά τη νίκη με το ευρύ 3-0 επί της Ανδρούσας. Η ομάδα της Μεσσήνης "ξεκλείδωσε" στην επανάληψη την άμυνα των φιλοξενούμενων και ολοκλήρωσε νικηφόρα τον πρώτο γύρο της Α' τοπικής. Το ζητούμενο βέβαια για τους Νησιώτες είναι να πανηγυρίσουν στο φινάλε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Ο Σπύρος Τσίκινης που έχει πλέον τα ηνία στον πάγκο μαζί με το Νίκο Γεωργακλή εκτιμά ότι: "Θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για τον τίτλο. Οποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και ήττες θα είναι πρωταθλητής".
Οσο για το 3-0 επί της Ανδρούσας ο Σπ. Τσίκινης είπε: "Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Η Ανδρούσα ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο καλοί, μπήκε γρήγορο και το γκολ και έγινε πιο εύκολο το έργο μας. Η εικόνα ήταν βελτιωμένη σε σχέση με το ματς με τον Α.Ο. Φαραί. Το μυαλό πλέον είναι στη Μεθώνη".
Ο Πάμισος θα αγωνιστεί πάνοπλος στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου με την ουραγό Μεθώνη, η οποία θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι Ι. Τρίψας και Χριστόπουλος θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, όπως και ο Ρούτσης.
Να σημειωθεί πως αυτή την εβδομάδα θα γίνουν προπονήσεις και σε πλαστικό τάπητα ενόψει του αγώνα στη Μεθώνη.