Κυριακή, 28 Οκτώβριος 2018 17:03

Ασταμάτητη η "Μαύρη Θύελλα", 2-0 την Ενωση Πελλάνας στη Σπάρτη

Γράφτηκε από τον

Την 5η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε πριν λίγο η Καλαμάτα, η οποία νίκησε με 2-0 την Ενωση Πελλάνας στο γήπεδο της Σπάρτης, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική.

Η Μεσσηνιακή ομάδα έτσι παραμένει μόνη πρώτη στον 8ο όμιλο με 15 βαθμούς ενώ ακολουθούν Ασπρόπυργος και Παναργειακός με 12 και Ερμιονίδα με 11. 

Η Καλαμάτα, που είχε την στήριξη των φιλάθλων της και στη Σπάρτη ήταν καλύτερη από την ομάδα της Λακωνίας και έφτασε στη νίκη με γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο. 

Στο πρώτο ημιχρονο μάλιστα ο Γιάννης Χριστόπουλος έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές καθώς αποχώρησαν τραυματίες οι Γιόνδης και Τσόπελας, 

Το 0-1 έγινε στο 65' με σουτ του Μίνγκα ενώ στο 72' μετά από κόρνερ του Μίνγκα ο Πινδώνης με πλασέ διαμόρφωσε το 0-2 για τους Μεσσήνιους που είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Βούρας, Τσόπελας (19' λ.τ. Ζελέκου), Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ψάνης, Πινδώνης, Ζαχαρόπουλος, Φουάσης, Γιόνδης (21' λ.τ. Λαθύρης), Μίνγκας (89' Χότζα), Μαστραντωνάκης (80' Γκελγκέρια).