Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 11:05

ΠΑΜΙΣΟΣ: Υστατη προσπάθεια για να μείνει “ζωντανός” - "Βροχή" οι αποχωρήσεις παικτών

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Υστατη προσπάθεια για να μείνει “ζωντανός” - "Βροχή" οι αποχωρήσεις παικτών

 

Ο Πάμισος έχασε το Σάββατο εκτός έδρας και από τον Αμβρυσσέα Διστόμου (3-0), αλλά η 4η ήττα σε 5 αγωνιστικές στη Γ’ εθνική είναι το τελευταίο που απασχολεί στην παρούσα φάση τους Νησιώτες.

Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνει “ζωντανός” ο ιστορικός σύλλογος, καθώς βρίσκεται σε οριακό σημείο χωρίς χρήματα, παίκτες και ουσιαστικά διοίκηση.

Ο χρηματοδότης Βασίλης Σιδηρόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν αποχωρήσει, ενώ την περασμένη εβδομάδα παραιτήθηκε και ο γενικός αρχηγός και επί σειρά ετών πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης.

Πλέον γίνεται η ύστατη διοικητική προσπάθεια και χθες το βράδυ επρόκειτο να διεξαχθεί έκτακτη γενική συνέλευση στο δημαρχείο της Μεσσήνης, προκειμένου να βρεθούν οι άνθρωποι που θα σηκώσουν το οικονομικό βάρος και θα αποτρέψουν το χειρότερο σενάριο.

Σημαντικό ρόλο στην επόμενη μέρα αναμένεται να παίξει και ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, ο οποίος έχει δείξει και στο παρελθόν την αγάπη του για τον Πάμισο και σίγουρα θα συμβάλει ώστε να βρεθεί διοικητική λύση.

Ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Ντούλης είναι επίσης ένας άνθρωπος, ο οποίος φαίνεται ως “σανίδα” σωτηρίας στο.. ναυάγιο του Παμίσου, που θυμίζουμε χρειάστηκε την οικονομική συνδρομή των φιλάθλων για να ταξιδέψει στο Δίστομο! Αυτό το παιχνίδι ήταν και το τελευταίο για αρκετούς “πράσινους”

Κουνάνε... μαντήλι

Μετά τους Τσάμη και Πορρή, παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται για τον Πάμισο και οι Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Σαραντόπουλος, Οδεμισιώτης, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται και οι Καρβάλιο, Ντεναγιέρ, Σέγμπια, Ρήγας και Μπουεμπέ. Κοντολογίς η ομάδα έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες και θα πορευτεί εφόσον βρεθεί λύση στα διοικητικά με Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές.

Η δήλωση Τασιόπουλου για την παραίτηση και ο Φασουλής

Οι αποχωρήσεις δεν έχουν τέλος στον Πάμισο, μιας και μετά το ματς με τον Αμβρυσσέα έθεσε την παραίτησή του στη διοίκηση ο Ευτύχης Τασιόπουλος, χωρίς να κάνει γνωστούς τους λόγους. Ο Τασιόπουλος κάθισε στον πάγκο του Παμίσου στα ματς με την Ερμιονίδα και τον Αμβρυσσέα Διστόμου, μετά την αποχώρηση του Νίκου Κακαλέτρη. Η δήλωση του Ευτύχη Τασιόπουλου στην “Ελευθερία” μετά την απόφαση του να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Μεσσήνης αναφέρει: "Ευχαριστώ πάρα πολύ αυτούς που συνεργάστηκα και τον φίλαθλο κόσμο που ζήτησε την επιστροφή μου, αλλά με τις υπάρχουσες συνθήκες αδυνατώ να συνεχίσω τη συνεργασία μου. Ευελπιστώ σε μια μελλοντική, δημιουργική και αξιοπρεπή συνεργασία μας". Ο Μιχάλης Φασουλής θα είναι ο αντικαταστάτης του Τασιόπουλου στην τεχνική ηγεσία, εφόσον βέβαια συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ο Πάμισος.

Ο Χωραϊτης τεχνικός θα ζητήσει βέβαια και την απόκτηση ορισμένων παικτών από το νομό προκειμένου να καλυφθούν τα πολλά κενά στο ρόστερ και να έχει επί της ουσίας παίκτες για να δουλέψει!

Οσον αφορά το σαββατιάτικο ματς με τον Αμβρυσσέα, ο Πάμισος δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο μέρος από το Δήμου στο 1’ και στο 20’ και ήταν πολύ δύσκολο στη συνέχεια να επιστρέψει στο ματς. Ο Σέγκμπια είχε δοκάρι για να ξαναβάλει τους Νησιώτες στο ματς όμως στο 47’ έγινε το 3-0 από το Σένκα και οι γηπεδούχοι σφράγισαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Πάμισος είχε και δεύτερο δοκάρι στο 70’ με τον Σαραντόπουλο.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Ηλιόπουλος, Κατσιβαρδέας (68’ Μάραντος), Δοδοντσάκης (27’ Βλάχος) Μωράκης, Ντεναγιέρ, Παπαδόπουλος, Ρήγας, Σαραντόπουλος, Σέγκμπια (37’ Δημητρακόπουλος).