Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 18:59

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 1-1: Εσωσαν το βαθμό και το αήττητο στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον

 

Γκολ 1-1 και βαθμούς μοιράστηκαν το Σάββατο στην Ανδρούσα η ομώνυμη ομάδα και το Διαβολίτσι στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16’ με κεφαλιά του Γιάννη Καλογερόπουλου, αλλά στο 93’ ο Κάνιστρας με πλασέ έσωσε το βαθμό για τον ΑΟΔ, αλλά και το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Το Διαβολίτσι έπεσε πάντως από την κορυφή μετά τη νίκη του Απόλλωνα Καλαμάτας επί του Ολυμπιακού Ανάληψης και απέχει 2 βαθμούς από τον πρώην συγκάτοικο του στο ρετιρέ και ένα βαθμό από τη δεύτερη Εράνη.

Να σημειωθεί ότι το Διαβολίτσι είχε και δοκάρι (κάθετο) στο 78’ σε σουτ του Κανελλόπουλου. Νωρίτερα στο 70’ είχε ακυρωθεί γκολ του Κουλούπουλου έπειτα από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Το τρίτο φετινό γκολ που ακυρώνεται για το Διαβολίτσι, που ήθελε τη νίκη για να μείνει πρώτο, αλλά έσωσε τουλάχιστον το βαθμό.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης με βοηθούς τον Κομπιλίρη και την Τσουκάλη.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Kατσίποδας, Διαμαντής (71’ Χαρμπίλας), Κακογιάννης, Φιλόπουλος, Τσώνης, Μπερερής, Θεοδοσόπουλος (55’ Κάλλας), Αντ. Καλογερόπουλος (90’ Ιμεράσι), Ι. Καλογερόπουλος, Βασιλογιαννακόπουλος, Δασκαλάκης.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Λιόλιος, Κρεεμύδας (46’ Κανελλόπουλος), Μπαστακός, Τζανετέας, Σταματελόπουλος (61’ Τσουκαλάς), Μπαλόπουλος, Κουλόπουλος (77’ Βορίλας), Πιτσιλής (46’ Ασημακόπουλος), Κάνιστρας.