Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 19:49

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-0: Νίκη - “ανάσα” με Αντωνόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-0: Νίκη - “ανάσα” με Αντωνόπουλο

 

 

Με σκόρερ τον Σάββα Αντωνόπουλο η Κυπαρισσία νίκησε το Σάββατο με 2-0 την Α.Ε. Μάνης και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση, καθώς αγνοούσε τη νίκη από την πρεμιέρα της Α’ τοπικής.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαν και δύο δοκάρια δείχνοντας ότι ξεπέρασαν την “βαριά” ήττα στο Διαβολίτσι.

Γι’ αυτό και ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την καλή εμφάνιση.

Από την άλλη πλευρά η Μάνη, που είχε δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο, πάλεψε, αλλά δεν βρήκε στόχο στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η ΑΕΜ απείλησε δύο φορές στο ξεκίνημα τον Π. Πουλάκο και το Χελά, αλλά ο Δασκαλόπουλος είπε “όχι”.

Η Κυπαρισσία είχε κάθετο δοκάρι με το Μπακόπουλο στο 0-0 και άνοιξε το σκορ στο 20’ με σουτ του Αντωνόπουλου έξω από την περιοχή.

Ο ίδιος παίκτης ευστόχησε από τα 11 βήματα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Το πέναλτι κέρδισε ο Γ. Κωνσταντόπουλος από τον Καμπανάρο.

Στο β’ ημίχρονο η Μάνη με το 2-0 ήταν δύσκολο να επιστρέψει στο ματς. Είχε πάντως την ευκαιρία να μειώσει στο 60’ με το πλασέ του Π. Πουλάκου να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 80’ ο Χατζηπαναγιώτης πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ, αλλά πριν προλάβει να τη στείλει με κεφαλιά στα δίχτυα τον έκοψαν οι αμυντικοί. Στο 82’ η Κυπαρισσία είχε και δεύτερο δοκάρι (κάθετο) με τον Δημητρακάκη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Βανικιώτη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Μιτρόφ, Αριδάς, Νικολόπουλος (76’ Μπαλτζής), Σπυρόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Αντωνόπουλος (87’ Καραβούλιας,) Ζαφείρης, Γ. Κωνσταντόπουλος (67’ Δημητρακάκης), Ανδρουτσής, Μπακόπουλος.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Βαβαρούτσος, Καμπανάρος, Πετριτάι (70’ Χατζηπαναγιώτης), Πιχιγιόνι, Μπεγέτης, Δουρούμης, Β. Χελάς, Ι. Χελάς, Κ. Πουλάκος (80’Σπυρέας) Π. Πουλάκος.