Πέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018 18:21

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Εκανε “σεφτέ” στις νίκες και αισιοδοξεί για τη συνέχεια

Γράφτηκε από τον

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε αγωνιστικές για να γευτεί η Α.Ε. Αβίας τη χαρά της νίκης στην Α’ τοπική.

Η ομάδα του Κάμπου επικράτησε με 1-0 του Τέλλου Αγρα, που μέχρι το Σάββατο ήταν αήττητος. Κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη της Αβίας, που πριν από το εν λόγω ματς μετρούσε δύο σερί ήττες από Ολυμπιακό Ανάληψης, Εράνη και τρεις σε 4 αγωνιστικές (η τρίτη στην πρεμιέρα από το Διαβολίτσι). Το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα δηλαδή ήταν τη δεύτερη αγωνιστική με την Ανδρούσα (2-2).

Με το πρώτο τρίποντο στη σεζόν η Αβία ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στην 13η θέση της βαθμολογίας και αισιοδοξεί για την παραμονή, έχοντας ήδη +4 από την Ομόνοια, ενώ ως γνωστό ο Α.Ο. Φαραί δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας Διονύσης Πουλής σημειώνει ότι το 1-0 επί του Αγρα θα βοηθήσει στο ψυχολογικό τομέα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οσο για το πως ήρθε η νίκη είπε: “Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν αήττητη και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς. Σταθήκαμε καλά αμυντικά και είχαμε βέβαια και τύχη στις δύο κλασικές ευκαιρίες του αντιπάλου για να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλαμε”. Η Α.Ε. Αβίας θα μεταβεί την Κυριακή στο Μελιγαλά για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό, έχοντας καλή ψυχολογία, αλλά και απουσίες. Ο λόγος για τον τραυματία Νίκο Κολοκούβαρο και τον Σπύρο Γεωργουλέα, που θα απουσιάζει για προσωπικούς λόγους. Ακόμα δεν είναι έτοιμος ο Δημήτρης Κορμπής. Θα είναι όμως διαθέσιμος ο Γιώργος Καρδάσης που αποθεραπεύτηκε.