Παρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 11:12

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρόβλημα στην επίθεση εν όψει Α.Ο. Κατασταρίου

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρόβλημα στην επίθεση εν όψει Α.Ο. Κατασταρίου

 

Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Καλαμάτας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ.) με τον Α.Ο. Κατασταρίου για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος πονοκεφαλιάζει κυρίως με την επιθετική γραμμή, μιας και ο Βασίλης Αθανασόπουλος φαίνεται πως δεν προλαβαίνει με τίποτα το ματς ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Αντώνη Γιόνδη. Οι “μελανόλευκοι” θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με την ελπίδα ότι τελικά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην Κυριακάτικη μάχη.

Εκτός από τον Αθανασόπουλο, δεν υπολογίζεται σίγουρα ο τραυματίας Αντωνιάδης, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Τσόπελα, Ζελέκου και Μπίζου, επίσης λόγω τραυματισμών.

Ηρθε το δελτίο του αλλά δεν παίζει ο Κάρλος

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες και ο Κάρλος. Μάλιστα η ατυχία με το Βραζιλιάνο είναι ότι τόσο καιρό που δεν είχε δελτίο δεν είχε αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και τώρα που έρχεται η ώρα να παίξει είναι τραυματίας. Χθες μάλιστα έφτασε στα χέρια των Μεσσήνιων το δελτίο του ενώ σήμερα αναμένεται να έρθει και το δελτίο του Μάρκοβιτς. Οσον αφορά τους μόλις προχθές νεοαποκτηθέντες Μάριο Μαρτίνεζ Ρούμπιο και Σερέχο Χίλγκεν, από το επόμενο ματς θα υπολογίζονται κανονικά. Ο δεύτερος μάλιστα συμμετείχε και στην χθεσινή προπόνηση.

Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα μετρά 5 νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, είναι μόνη πρώτη τρεις βαθμούς μπροστά από Παναργειακό και Ασπρόπυργο και θα πάει στη Ζάκυνθο με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί.

Ζωντανά το ματς από το IONIAN TV

Το Κυριακάτικο ματς ανάμεσα στον ΑΟ Κατασταρίου και την Καλαμάτα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και διαδικτυακά από το IONIAN TV. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Η τηλεόραση του IONIAN φέτος βάζει το ποδόσφαιρο της Γ’ Εθνικής στους δέκτες σας και μπορείτε είτε μέσω της Digea, είτε μέσω της θέσης 673 στο Cosmote TV να δείτε τον αγώνα. Επίσης διαδικτυακά, είτε από τον υπολογιστή σας, είτε από tablet ή smartphone μπορείτε να πάτε στο σαίτ ioniantv.gr και να πατήσετε πάνω αριστερά στην λέξη «Live» για να δείτε ζωντανά το παιχνίδι ή στο youtube στην σελίδα ionian channel”.

Τέλος, θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα θα παίξει με κόσμο και στη Ζάκυνθο καθώς το Bulldogs Club διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα με τον ΑΟ Κατασταρίου. Θα διατεθεί λεωφορείο με τιμή συμμετοχής 20 ευρώ το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται το εισιτήριο για το λεωφορείο και τα εισιτήρια για το καράβι. Δηλώσεις συμμετοχές και πληροφορίες μέχρι σήμερα Παρασκευή το βράδυ στα τηλέφωνα 6936609669 (Δημήτρης) και 6985794274 (Σπύρος).