Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 17:41

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-0: Δεύτερη νίκη με Κυριάκο Πουλάκο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-0: Δεύτερη νίκη με Κυριάκο Πουλάκο (φωτό)

 

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη εντός έδρας πήρε το Σάββατο η Μάνη που επικράτησε με 1-0 του Τσικλητήρα Πύλου.

Ετσι οι Μανιάτες ανέβηκαν στο βαθμολογικό πίνακα και πήραν ώθηση για τη συνέχεια, έχοντας βγάλει και ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Από την άλλη αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα της Πύλου, που έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και απείλησαν σε τέσσερις περιπτώσεις με τον Γ. Χελά στο 25’, τον Κυριάκο Πουλάκο στο 30’ (κοντινό πλασέ αόυτ), τον Φετάχου στο 34’ και τον Μπεγέτη στο 41’. Τελικά το συγκρότημα του Φραγκίσκου Κεράνη, που έδειχνε πιο... διψασμένο για τη νίκη, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 62’ με κεφαλιά του Κυριάκου Πουλάκου ύστερα από κόρνερ του Δουρούμη (1-0). Στο τελευταίο ημίωρο η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου ανέβασε την απόδοση της και έψαξε την ισοφάριση. Στο 70’ πάντως έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσώνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 75’ η ομάδα της Πύλου είχε μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Γ. Παπαγεωργίου που έφυγε άουτ. Στην αντεπίθεση πάντως η Μάνη θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς, αλλά οι παίκτες της ήταν επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια.

Η τελευταία καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους χάθηκε στις καθυστερήσεις με τον Καγιανά να σπάει τη μπάλα και τον Γεωργιάδη από κοντά να μην πλασάρει καλά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Παναγιωτόπουλο.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας, Βαβαρούτσος, Π. Πουλάκος, Πετριτάι, Μπεγέτης, Πιχιγιόνι, Β. Χελάς, Δουρούμης, Φετάχου (92’ Στύλλα), Γ. Χελάς, Κ. Πουλάκος (83’ Κλ. Σπυρέας).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγέρογλου, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου (70’ Ιλιάζι), Παυλάκος, Γεωργιάδης, Σεφεράσι, Διακουμής, Τσώνης, Χρ. Τρίψας, Γ. Τρίψας, Σούλα (88’ Καγιανάς).