Παρασκευή, 09 Νοέμβριος 2018 13:21

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με Ιβάν Μάρκοβιτς κόντρα στον Μανδραϊκό

Γράφτηκε από τον

 

Ενα παίκτη περισσότερο έχει από χθες στην διάθεση του ο τεχνικός της “Μαύρης Θύελλας” Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο λόγος για τον Ιβάν Μάρκοβιτς καθώς η μπλε κάρτα του έφτασε στα χέρια των ανθρώπων της τοπικής μας ομάδας και έτσι έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Κυριακάτικο (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) εντός έδρας παιχνίδι με τον Μανδραϊκό για την 7η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Ο Σέρβος μέσος, που προπονείται όλο αυτό το διάστημα με την Καλαμάτα, είναι σε καλή κατάσταση και έχει τεθεί στην διάθεση του προπονητή του για το Κυριακάτικο ματς. Θυμίζουμε ότι μόλις προχθές έφτασε και η μπλε κάρτα του νεοαποκτηθέντα Ισπανού μέσου Μάριο Μαρτίνες Ρούμπιο, ο οποίος επίσης έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ από την περασμένη εβδομάδα έχει έρθει και η κάρτα του Βραζιλιάνου Ρόνι Κάρλος, ο οποίος μάλιστα έκανε ντεμπούτο κόντρα στον ΑΟ Κατασταρίου. Ετσι εκκρεμεί μόνο η μπλε κάρτα του Ολλανδού αμυντικού Σερέζο Χίλγκεν. Από εκεί και πέρα, τα αγωνιστικά προβλήματα είναι και αυτή την εβδομάδα αρκετά στην ομάδα της Καλαμάτας. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Μίνγκας και Πινδώνης (ο πρώτος αποβλήθηκε με τον ΑΟ Κατασταρίου και ο δεύτερος συμπλήρωσε 4 κίτρινες) και οι τραυματίες Βούρας και Αντωνιάδης, Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντώνη Γιόνδη ενώ δύσκολη είναι και η συμμετοχή των Αθανασόπουλου και Μπίζου.

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Ηλία Βούρα

Μια συγκινητική ανακοίνωση συμπαράστασης στον γκολκίπερ της Καλαμάτας Ηλία Βούρα εξέδωσε η διοίκηση της “Μαύρης Θύελλας”. Θυμίζουμε ότι ο Βούρας τραυματίστηκε στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον ΑΟ Κατασταρίου, έπαθε εξάρθρωση αγκώνα και θα μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης. Η ανακοίνωση αναφέρει: Ηλίας Βούρας. Ο φυσικός ηγέτης της ομάδας μας καθώς εκλέχθηκε ως πρώτος αρχηγός από τους συμπαίκτες του, στην σχετική ψηφοφορία που είχε γίνει. Στο τελευταίο αγώνα στην Ζάκυνθο την περασμένη Κυριακή και ενώ το παιχνίδι είναι 0-0, στο 64' σε ένα πέσιμο, σε μία φάση που φαινόταν συνηθισμένη, μένει στο χόρτο και αρχίζει να σφαδάζει. Όλοι στο γήπεδο παγώσαμε. Οι γιατροί έτρεξαν κοντά του, εξάρθρωση αγκώνα. Για δέκα λεπτά έχει διακοπεί το παιχνίδι και γίνεται προσπάθεια ανάταξης, στον αγωνιστικό χώρο. Οι κραυγές του από τους πόνους συγκλονιστικές, τρυπάνε την καρδιά και το μυαλό όλων, Καλαματιανών και Ζακυνθινών. Παρακολουθούμε από τον πάγκο συγκλονισμένοι και περιμένουμε να τελειώσει το μαρτύριο. 10 ολόκληρα λεπτά. Μοιάζουν αιώνες. Το παιδί υποφέρει. Τί σκέψεις να περνάνε εκείνες τις στιγμές από το μυαλό του; Για το μέγεθος της ζημιάς που έπαθε, για τους αφόρητους πόνους, ίσως για την οικογένειά του και την κορούλα του που ήρθε στη ζωή πριν από 6 ημέρες; Ξαφνικά πλησιάζει στον πάγκο ο Ψάνης και μας λέει “ο Ηλίας φωνάζει το Δημήτρη, θέλει το Δημήτρη να του μιλήσει”. Ο επόπτης δίνει την αλλαγή και ο Κασωτάκης τρέχει κοντά του δίπλα στο δοκάρι, έξω από τη γραμμή. "Μην φας γκολ, κοίτα μη φας γκολ, να κερδίσουμε", ήταν η κουβέντα του πριν μπει στο ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να βάλουν το χέρι στη θέση του ύστερα από ολική νάρκωση. Ο Δημήτρης δεν δέχτηκε γκολ τα εναπομείναντα 26', ο Αλιατίδης σκόραρε ένα υπέροχο τέρμα και η ομάδα μας κέρδισε 0-1 κάνοντας το 6 στα 6, κρατώντας ανέπαφη την εστία μας για 540'. Μέχρι τον τραυματισμό του ο Ηλίας είχε κρατήσει καθαρή την εστία μας για 514'. Αυτός είναι ο Βούρας ο αρχηγός μας. Ηλία, πριν έρθεις στην ομάδα οι πληροφορίες που συνόδευαν τον χαρακτήρα σου ήταν εξαιρετικές. Τώρα που έχουμε δουλέψει μαζί σου και σε γνωρίζουμε από κοντά είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεσαι στην οικογένειά μας, γιατί εκτός από ένας καταπληκτικός τερματοφύλακας είσαι ένας άνθρωπος ηθικός, τίμιος, με αξίες, ταπεινότητα, ομαδικό πνεύμα, αγαπητός σε όλους. Φίλε σιδερένιος και σύντομα πάλι κοντά μας στις προπονήσεις”.

Τα εισιτήρια με Μανδραϊκό

Ιδιες με τα προηγούμενα ματς θα είναι οι τιμές των εισιτηρίων όπως ανακοίνωσε χθες η Μεσσηνιακή ομάδα: “Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€ στην Δυτική και την Βόρεια κερκίδα, 10€ στη Νότια κερκίδα. Η Θύρα 2 στην Βόρεια κερκίδα θα λειτουργήσει ως μαθητική. Η είσοδος γονιού με παιδί είναι 5€. Κατά τις ώρες του αγώνα θα λειτουργήσει η μπουτίκ για την αγορά της επίσημης φανέλας της ομάδας, όπως επίσης και το κυλικείο πλήρως εξοπλισμένο. Οι κάτοχοι προκάρτας διαρκείας θα έχουν την δυνατότητα παραλαβής της νέας κάρτας διαρκείας κατά την διάρκεια του αγώνα στο stand της μπουτίκ”.