Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 11:25

ΠΑΜΙΣΟΣ: Με σημαντικές απουσίες στον Ασπρόπυργο

Γράφτηκε από τον

Με 13 μόλις παίκτες θα μεταβεί σήμερα στον Ασπρόπυργο ο Πάμισος για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα (3 μ.μ.) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ο Μιχάλης Φασουλής δεν υπολογίζει στον τραυματία Αριστομενόπουλο, καθώς και στους έμπειρους Μωράκη, Ηλιόπουλο που συμπλήρωσαν κάρτες. Αν στις σημαντικές απουσίες προσθέσουμε και τη δυναμικότητα των γηπεδούχων, τότε γίνεται αντιληπτό ότι ο Πάμισος θα δώσει σήμερα το πιο δύσκολο ματς μέχρι τώρα. Ο Ασπρόπυργος μετρά 5 νίκες και μια ήττα σε 6 αγωνιστικές και στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου και κατ’ επέκταση την άνοδο. Εχει με 17 γκολ την καλύτερη επίθεση στον όμιλο, ενώ έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ. Από την άλλη πλευρά ο Πάμισος έχει αποφύγει την ήττα μόνο στο ματς με την Ερμιονίδα και με 1 βαθμό βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Οι Νησιώτες θα επιδιώξουν λοιπόν να φανούν ανταγωνιστικοί στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα ματς με τους “μνηστήρες” του τίτλου, μιας και την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το παιχνίδι με τη “Μαύρη Θύελλα”.

Ο Ασπρόπυργος είναι σίγουρα το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση των 3 βαθμών, λόγω έδρας, διαφορά δυναμικότητας, αλλά και των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα της Μεσσήνης.