Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 13:02

Σήμερα συνεχίζεται από το 22' το Πάμισος - Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Σήμερα συνεχίζεται από το 22' το Πάμισος - Καλαμάτα

Μόλις 22 λεπτά πρόλαβαν να αγωνιστούν χθες ο Πάμισος και η Καλαμάτα, καθώς η έντονη βροχόπτωση είχε μετατρέψει σε... πισίνα τον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Μεσσήνης.

Ετσι ο διαιτητής Φωκάς από την Αχαία διέκοψε το τοπικό ντέρμπι, το οποίο καιρού επιτρέποντος θα γίνει σήμερα και θα συνεχιστεί από το 22ο λεπτό και με το αποτέλεσμα να είναι 0-0.

Να σημειωθεί ότι πριν από τη σέντρα είχαμε και έντονη χαλαζόπτωση στο Νησί, αλλά ο ρέφερι ξεκίνησε το παιχνίδι. Φαινόταν όμως ότι πολύ δύσκολο αυτό θα.. ολοκληρωνόταν, μιας και η μπάλα κολλούσε.

Γι' αυτό και στο 22' ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Μετά από λίγα λεπτά και με τον κόσμο (περίπου 400 άτομα) να έχει αποχωρήσει από την κερκίδα, η διαιτητική τριάδα (Οικονόμου – Ανδριανός οι βοηθοί) επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει έλεγχο αν κυλάει η μπάλα.

Ακολούθησε νέος έλεγχος, παρουσία και των αρχηγών των δύο ομάδων (Μωράκης και Τσόπελας, αντίστοιχα) και διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί ο αγώνας. Βάση του κανονισμού το ματς θα διεξαχθεί την επόμενη μέρα, δηλαδή σήμερα και από το λεπτό και το αποτέλεσμα που διεκόπη. Ως εκ τούτου οι δύο ομάδες θα βρεθούν σήμερα ξανά στο γήπεδο στις 3 το μεσημέρι και αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα 68 λεπτά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παμίσου, δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, έχουν όσοι φίλαθλοι επιδείξουν το απόκομμα εισιτήριου στην είσοδο. Χωρίς το απόκομμα δε θα επιτρέπεται η είσοδος!

Οσον αφορά το διάστημα, που παίχτηκε ποδόσφαιρο, έλειψαν οι καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε άλλωστε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Η μοναδική αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 16ο λεπτό, όταν ο Μαστραντωνάκης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Μωράκη, με το ρέφερι να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Φωκά, ότι θα έπρεπε να παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα για "θέατρο" τον παίκτη της Καλαμάτας, που θα ήταν η 2η για τον Μαστραντωνάκη.

Οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν χθες οι δύο μεσσηνιακές ομάδες

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Ρούτσης, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Βλάχος, Ρήγας, Νινιός, Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Φουάσης, Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Μίνγκας, Μαστραντωνάκης.