Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 14:51

Πέρασε και από τη Μεσσήνη η Καλαμάτα, 2-0 τον Πάμισο

Γράφτηκε από τον
Πέρασε και από τη Μεσσήνη η Καλαμάτα, 2-0 τον Πάμισο

Καλησπέρα σας από τη Μεσσήνη. Σήμερα θα συνεχιστεί ο αγώνας Πάμισος - Καλαμάτα που διακόπηκε χθες στο 22ο λεπτό λόγω έντονης βροχόπτωσης. Το eleftheriaonline.gr βρίσκεται στο γήπεδο της Μεσσήνης και θα σας μεταφέρει live το Μεσσηνιακό ντέρμπι.

Μ' ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Καλαμάτα νίκησε με 2-0 τον Πάμισο στη Μεσσήνη και έκανε το 8 στα 8 στον 8ο όμιλο της Γ' εθνικής. Η πρωτοπόρος "Μαύρη Θύελλα" σκόραρε στο 25' με τον Μίνγκα και στο 84' (αυτογκόλ ο Μάραντος) σ' ένα ματς που ολοκληρώθηκε μετά από 24... ώρες. Και αυτό γιατί ο αγώνας διεκόπη χθες στο 22' λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συνεχίστηκε σήμερα από το 22' και με το αποτέλεσμα στο 0-0. Η Καλαμάτα με αυτή τη νίκη αύξησε στους 5 βαθμούς τη διαφορά από τον Ασπρόπυργο, ενώ κράτησε για 8ο παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα. Αξίζουν συγχαρητήρια όμως και στον Πάμισο, που με ντόπιους παίκτες πάλεψε το ματς και διεκδίκησε μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη μεγάλη του αντίπαλο.

94' Ολοκληρώνει τις αλλαγές και η Καλαμάτα. Ο Τάμπας στη θέση του Τσόπελλα.

93' Αλλαγή για τον Πάμισο. Ο Οικονομόπουλος στη θέση του Ηλιόπουλου.

90' Τρίτη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Ζελέκου στη θέση του Φουάση.

88' Αλλαγή για τον Πάμισο. Αποχωρεί ο τραυματίας Νινιός και μπαίνει ο νεαρός Μουλαβασίλης.

Με το αυτογκόλ του Μάραντου η Καλαμάτα "κλειδώνει" όπως όλα δείχνουν τους 3 βαθμούς.

84' Σε αντεπίθεση από δεξιά, ο Λαθύρης σέντραρε στο β' δοκάρι για τον Μαρτίνες που έπιασε το σουτ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο Μάραντο και κατέληξε στα δίχτυα. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν η Καλαμάτα κάνει το 0-2.

80' Ανάποδο ψαλίδι του Μωράκη, η μπάλα στην αγκαλιά του Κασωτάκη. Καλή σκέψη από τον αμυντικό του Παμίσου, αλλά η μπάλα δεν είχε δύναμη και πήγε πάνω στον γκολκίπερ της Καλαμάτας.

Προσπαθεί ο Πάμισος για την ισοφάριση

Πάμισος - Καλαμάτα 0-1 και ενώ το ρολόι δείχνει το 78ο λεπτό.

73' Αλλαγή και για τον Πάμισο. Ο Χαρλέπας στη θέση του Παπαδόπουλου.

Δεύτερη αλλαγή για την Καλαμάτα στο 72'.  Μπαίνει στο γήπεδο ο πρώην επιθετικός του Παμίσου Βαγγέλης Λαθύρης και βγαίνει ο Μίνγκας, σκόρερ του μοναδικού μέχρι στιγμής γκολ.

70' Διπλή ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Φουάσης σούταρε από θέση βολής ο Καπατσώρης απέκρουσε εντυπωσιακά και στην εξέλιξη της φάσης ο Μαρτίνες σούταρε εκ νέου για να στείλει την μπάλα άουτ.

Η Καλαμάτα πατάει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, αλλά όσο το σκορ είναι 0-1 ο Πάμισος ελπίζει. Οι Νησιώτες παρότι αποδεκατισμένοι από τις πολλές αποχωρήσεις παικτών, παλεύουν το ματς και θα ψάξουν την ισοφάριση στην κόντρα.

60' Πρώτη αλλαγή για την Καλαμάτα. Ο Μαρτίνες στη θέση του Μαστραντωνάκη.

59' Ο Πάμισος βγήκε στην αντεπίθεση με 3 παίκτες έναντι 2 της Καλαμάτας, αλλά ο Παπαδόπουλος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, έπειτα από πάσα του Νινιού.

51' Μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα, από λάθος απομάκρυνση του Φιλόπουλου, ο Μαστραντωνάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και από πλάγια αριστερά σέντραρε στο β' δοκάρι για τον Μάρκοβιτς που ανενόχλητος και με την εστία πιάτο έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

Η πρωτοπόρος Καλαμάτα έχει θέσει λοιπόν τις βάσεις για μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, με την οποία θα αυξήσει στους 5 βαθμούς τη διαφορά από τον Ασπρόπυργο, που κόλλησε χθες στο 0-0 με τον Αμβρυσσέα.

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Πάμισος - Καλαμάτα 0-1 με γκολ του Μίνγκα από το 25'. 

42' Κίτρινη κάρτα και στον Τσόπελα από το ρέφερι Φωκά. 

39' Κίτρινη κάρτα στο Ρήγα.

37' Κόρνερ Φουάση, κεφαλιά Αλιατίδη νετά από σύγχυση στην άμυνα και κόντρες, έδιωξε σωτήρια με το κεφάλι πάνω στη γραμμή ο Μάραντος. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Καλαμάτα.

Κίτρινη κάρτα στο 35' για τον σκόρερ του αγώνα Χρήστο Μίνγκα.

Στο 34' ο Ηλιόπουλος έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κασωτάκης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Περίπου 300 άτομα αυτή την ώρα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Να αναφέρουμε ότι σε σχέση με χθες υπάρχει μία αλλαγή στην 11άδα του Παμίσου, ο Μάραντος στη θέση του Ρούτση. Η Καλαμάτα ξεκινά με τους ίδιους 11 που παρατάχθηκαν και χθες στη Μεσσήνη.

Η Καλαμάτα παίρνει λοιπόν το προβάδισμα και μαζί ψυχολογία, μιας και σκόραρε στην πρώτη ουσιαστικά φάση του σημερινού αγώνα, που ξεκίνησε από το 22ο λεπτό.

Ο Μίνγκας έβγαλε κάθετη στον κενό χώρο αριστερά για του Φουάση, που γύρισε στο β' δοκάρι για το Πινδώνη που εξ' επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καπατσώρη, αλλά από την κόντρα ευνοήθηκε ο Μίνγκας που καραδοκούσε και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Γκολ για την Καλαμάτα 0-1.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Μάραντος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Βλάχος, Ρήγας, Νινιός, Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Φουάσης, Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Μίνγκας, Μαστραντωνάκης.

Ξεκίνησε το ματς και πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων

 Ηλιόλουστος ο καιρός σήμερα στη Μεσσήνη σε αντίθεση με τη χθεσινή μέρα που άνοιξαν οι ουρανοί...