Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 16:46

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-1: Επιασε κορυφή με... ανατροπή!

Γράφτηκε από τον

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε εκ νέου το Διαβολίτσι μετά τη χθεσινή του νίκη με 2-1 επί του Τέλλου Αγρα.

Ο ΑΟΔ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας ισοπαλία με τον Εθνικό Μελιγαλά και τον έπιασε στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς.

Ηταν ένα ματς που διεξήχθη σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο σε ορισμένα σημεία του γηπέδου η μπάλα κυλούσε με δυσκολία, ενώ στα μέσα του β’ ημιχρόνου άναψαν οι προβολείς μιας και η ορατότητα ήταν περιορισμένη.

Το 0-1 ο Βέλλης στο 12’

Στο αγωνιστικό σκέλος τα πάντα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με γκολ του... συνήθη ύποπτου Γιώργου Βέλλη και τους γηπεδούχους να γυρίζουν... τούμπα το ματς πριν την ανάπαυλα με τέρματα των Κάνιστρα και Κουλόπουλου.

Στο 12’ ύστερα από ένα λάθος στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων,

ο Βέλλης με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-1.

Αμεση απάντηση με Κάνιστρα, Κουλόπουλο

Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα μετά το εικοσάλεπτο πήρε τα ηνία και έφερε το ματς στα ίσια στο 30’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Κάνιστρα (1-1).

Μετά από τρία λεπτά το Διαβολίτσι ανέτρεψε το σκορ όταν ο Τζανετέας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Κουλόπουλος με πλασέ από κοντά έγραψε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς πήγε στη δύναμη και δεν ήταν δυνατόν να παιχθεί ποδόσφαιρο αξιώσεων.

Ο ΑΟΔ είχε ευκαιρίες με τους Τσουκαλά, Κουλόπουλο και Κάνιστρα, ενώ

η ομάδα των Γαργαλιάνων απείλησε με τους Γεωργιόπουλο και Βέλλη.

Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Τσοπανάκη.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μπαστακός, Λιόλιος, Μπαλόπουλος, Γεωργιόπουλος (65’ Σταματελόπουλος), Πιτσιλής, Τζανετέας, Εμμανουήλ (46’ Τσουκαλάς), Ασημακόπουλος (46’ Κανελλόπουλος), Κουλόπουλος, Κάνιστρας (78’ Κρεμμύδας).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Αλεβίζος, Καραμπότσος, Βέλλης, Λ.Χ. Ανδρώνης, Γ. Αναστασόπουλος (30’ Π. Αναστασόπουλος), Σταθόπουλος, Λυμπερόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μπολούν, Γεωργόπουλος.