Δευτέρα, 19 Νοέμβριος 2018 18:21

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 3-0: Επέστρεψε στις νίκες

Γράφτηκε από τον

Στις νίκες επέστρεψε ο Τσικλητήρας Πύλου, που το απόγευμα του Σαββάτου νίκησε τη Σπερχογεία με 3-0.

Η ομάδα της Πύλου είχε να γευθεί τη χαρά της νίκης από την 4η αγωνιστική, όπου είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Πανθουριακό. Από εκεί και μετά ακολούθησαν η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, η ήττα εκτός από την Α.Ε. Μάνης (1-0) και την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κυπαρισσία.

Σε ότι αφορά το προχθεσινό παιχνίδι, κατόρθωσε να συνδυάσει το νικηφόρο αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση, σημειώνοντας τη νίκη, την οποία συνδύασε και με καλή εμφάνιση. Οι παίκτες έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν στον αγωνιστικό χώρο και με σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια ίσως να είχαν σημειώσει περισσότερα από τρία γκολ.

Η Σπερχογεία από την άλλη έκανε την προσπάθεια της για να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποιες από τις φάσεις που δημιούργησε. Μάλιστα στο 71’ είχε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ και να μπει ξανά στο παιχνίδι, αλλά ο Καραγιάννης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ντουγερόγλου στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Φάσεις – γκολ

Στο 20’ ο Σούλα επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα να κτυπήσει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30’μετά από ωραίο συνδυασμό των Ιλιάζι, Σούλα, αυτός “έκοψε” την μπάλα στο Διακουμή, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Στο 65’ από κόρνερ του Διακουμή, ο Γρ. Παπαγεωργίου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 71’ η Σπερχογεία κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πανταζή από τον Ντουγέρογλου. Το εκτέλεσε ο Καραγιάννης, αλλά ο Ντουγέρογλου κατάφερε να αποκρούσει και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Στο 73’ ο Πανταζής είχε την ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά η μπάλα από το σουτ που έκανε, από τη μικρή περιοχή σχεδόν, κατέληξε στην αγκαλιά του Ντουγέρογλου. Στο 75’ κάθετη μπαλιά του Γρ. Παπαγεωργίου για τον Ιλιάζι, που βγήκε τετ-α-τετ με τον Καλλιντέρη και με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0.

Η Σπερχογεία φωνάζει για μια φάση στο 35’ όταν ο Ιλιάζι κτύπησε αγκωνιά τον Δημητρίου και έμεινε ατιμώρητος γιατί ο διαιτητής και οι βοηθοί του δεν πρόσεξαν τίποτα.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Ντουγέρογλου, Ι. Τρίψας, Ν. Παπαγεωργίου (80’ Κ. Μεμά), Σεφεράσι, Παυλάκος, Γεωργιάδης, Γρ. Παπαγεωργίου, Σούλα (74’ Τσώνης), Διακουμής, Ιλιάζι, Χρ. Τρίψας (80’ Κοτσοβός).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Ε. Δωδεκάτος (67’ Οικονομόπουλος), Δικαίος, Γ. Δωδεκάτος, Λαγωνικάκος, Κωστόπουλος, Παπαγιαννόπουλος (67’ Ηρ. Καραχάλιος), Ζακολί (74’ Ι. Καραχάλιος), Καραγιάννης, Πανταζής.