Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2014 18:57

Πήρε γκολκίπερ ο Α.Ο. Φαραί, με πολλές απουσίες στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

Την εστία του Α.Ο. Φαραί θα υπερασπίζεται πλέον ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος. Ο 28χρονος γκολκίπερ  αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Δόξα Καλαμάτας, την οποία η διοίκηση του Α.Ο. Φαραί ευχαριστεί για την παραχώρηση του παίκτη.


Ο Αναστασόπουλος αποτελεί το πρώτο χειμερινό απόκτημα, αλλά όχι και το τελευταίο, καθώς υπάρχουν επαφές με έναν μεσοεπιθετικό. Οσον αφορά τον Μπούνα της Σπερχογείας, η μεταγραφή για την ώρα δεν προχωρά, διότι δεν έχει επέλθει συμφωνία του Α.Ο. Φαραί με τον παίκτη.  Τα πάντα όμως είναι ανοιχτά.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η καλαματιανή ομάδα προετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Τέλλο Αγρα, όπου αναμένεται να αγωνιστεί με σύνθεση ανάγκης.
Ο γκολκίπερ Βόλος αγωνίστηκε τραυματίας με το Διαβολίτσι και υποτροπίασε με συνέπεια να είναι εκτός πλάνων για τους Γαργαλιάνους, όπως φυσικά και ο δεύτερος τερματοφύλακας Βαρθαλάμης που παραμένει εδώ και καιρό τραυματίας. Για τον ίδιο λόγο είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Κουτουμάνου, Δουρούμη, Μιντιλίν, Φλέσσα, ενώ η ατυχία χτύπησε και τον Σταματελόπουλο. Ακόμα ο Λιανός ενδέχεται να απουσιάσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο  Βασίλης Μπλέτσας βλέπει τις επιλογές του για την 11άδα να μειώνονται αισθητά.
Παρ' όλα αυτά ο Α.Ο. Φαραί θα προσπαθήσει για μια αξιοπρεπή εμφάνιση και ότι βγει.