Παρασκευή, 23 Νοέμβριος 2018 12:06

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Η... έδρα την βγάζει πρωταθλήτρια χειμώνα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Η... έδρα την βγάζει πρωταθλήτρια χειμώνα

Ασταμάτητη είναι η “Μαύρη Θύελλα” στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής καθώς μετρά 8 νίκες σε ισάριθμους αγώνες με απολογισμό τερμάτων 15-0 και βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου.

Πίσω της βρίσκεται ο Ασπρόπυργος στο -5 και ο Παναργειακός στο -6, με την ομάδα του Αργους όμως να έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον ουραγό ΑΟ Εικοσιμίας το οποίο αν κερδίσει, όπως αναμένεται, θα πλησιάσει στους 3 βαθμούς.

Η “Μαύρη Θύελλα” έχει μεν το προβάδισμα αλλά και δύο αντιπάλους που προς το παρών την ακολουθούν και φιλοδοξούν να την απειλήσουν όσον αφορά την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την απευθείας άνοδο. Οι Μεσσήνιοι από την πλευρά τους θέλουν να διευρύνουν όσο μπορούν το νικηφόρο σερί τους και σε πρώτη φάση να τερματίσουν πρωταθλητές χειμώνα.

Το αν θα το πετύχουν αυτό θα κριθεί κυρίως από την παρουσία τους στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, εκεί όπου θα δώσουν τα 3 από τα 4 ματς που έχουν μπροστά τους μέσα στο 2018. Να θυμίσουμε εδώ ότι μέχρι τώρα η Καλαμάτα έχει παίξει 5 αγώνες εκτός έδρας και μόλις τρεις στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Το πρόγραμμα στην

συνέχεια του α’ γύρου

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού όπου η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Αμβρυσσέα Διστόμου για την 9η αγωνιστική. Στην συνέχεια, στις Δεκεμβρίου θα δώσει το μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της μέσα στο 2018 με τον ΑΟ Υπάτου και κατόπιν θα παίξει δύο κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια: Στις 9 Δεκεμβρίου με τον Ασπρόπυργο και στις 16 Δεκεμβρίου με την Ερμιονίδα. Ο πρώτος γύρος θα κλείσει το 2019, στις 6 Ιανουαρίου με το εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναρκαδικό του Αντώνη Μαυρέα.

Αγωνιστικά, οι Αντωνιάδης, Αθανασόπουλος και Κάρλος ξεκίνησαν προπονήσεις ωστόσο προς το παρών η συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής είναι αμφίβολη. Εκτός είναι σίγουρα οι τραυματίες Βούρας και Γιόνδης.