Πέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 13:48

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ζευγάρωσαν τις νίκες στην Κεφαλλονιά οι ομάδες Κ14 και Κ16

Γράφτηκε από τον

Μετά τη Ζάκυνθο, οι μικτές ομάδες παίδων και νέων της Μεσσηνίας κέρδισαν χθες και την Κεφαλλονιά, αυτή τη φορά εκτός έδρας και έκαναν το 2 στα 2 στα πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων, που ονομάζονται πλέον Κ 14 και Κ16 αντίστοιχα.

Αντίθετα οι ομάδες της Κεφαλληνίας/ Ιθάκης παραμένουν χωρίς βαθμό, καθώς είχαν ηττηθεί και στην πρεμιέρα από την Ηλεία.

Η Μεσσηνία επικράτησε με 3-0 τόσο στο ματς των μικτών Κ14, όσο και σε αυτό των Κ16 που έγιναν στο γήπεδο της Ενωσης στα Φαρακλάτα. Αμφότερες οι ομάδες του νομού μας έκαναν καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να νικήσουν με μεγαλύτερο σκορ. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητα τους και συνεχίζουν χωρίς απώλειες στο δρόμο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Το παιχνίδι των Κ 14

Με δύο γκολ του Γεωργόπουλου και ένα του Λάσκαρη, η Μεσσηνία νίκησε άνετα με 3-0 την Κεφαλλονιά στο ματς των Κ14 που διεξήχθη πρώτο. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Ρούπα. Το 0-1 έγινε στο 20’ με κεφαλιά του Λάσκαρη από κόρνερ του Μανιάτη. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Γεωργόπουλος, που σκόραρε στο 28’ και στο 60’, διαμορφώνοντας με σουτ το τελικό 0-3.

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ/ ΙΘΑΚΗ: Μεσολοράς, Δημητρίου, Κακιάς, Σπυράτος, Δρακουλόγκωνας, Σοφιανός, Καμινάρης, Κάμπανος, Φίλλιπας, Φουρνιέ, Συριάτος. Επαιξαν και οι Παααβσιλείου, Ζαπάντης, Βώρος, Καραχρήστου, Σταματέλος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Παπανικολόπουλος (60’ Αναστασόπουλος), Μπούνας (60’ Παπαγεωργακόπουλος), Παυλής, Λάσκαρης, Μανιάτης, Πάπα (57’ Σεντεμέντες), Ρούπας (43’ Κρακούλι), Φαββατάς (57’ Δημητρόπουλος), Καραγγλάνης (43’ Ράλλης), Κιόρι (50’ Κουρεντζής), Γεωργόπουλος.

Το παιχνίδι των Κ 16

Με το ίδιο σκορ νίκησε η Μεσσηνία και στο παιχνίδι των Κ16, έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ.

Στο 10’ Αλεξανδρόπουλος έκανε προσωπική ενέργεια και έκοψε παράλληλα για το Θεοδωρόπουλο, που από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στο 14’ ο Ακριστινέι εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Οικονομέας διπλασίασε τα τέρματα της Μεσσηνίας.

Στο 65’ ο Καρύδης με ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ στο “Γ” έγραψε το 0-3. Δοκάρι είχεο Ακριστινέι.

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ/ ΙΘΑΚΗ: Παπαγεωργίου, Μπουγάς, Φόης, Καβαλιεράτος, Γάσπαρης, Σινάι, Βιτωράτος, Κουρκουμέλης, Κούρτι, Τζωρτζάτος, Μουρελάτος. Στον πάγκο ήταν οι Μαρούδης, Πολυχρονάτος, Καραντίνος, Νάτσης, Γκιάφης, Μπαλάσκας, Λουκάτος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Λάππας, Αρβανίτης, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Καλύβας, Ακρισιινέι (65’ Δρούγας), Θεοδωρόπουλος (48’ Παπανικολόπουλος), Καρύδης (67’ Κωστέας), Ρουμελιώτης, Σταματελόπουλος (40’ Κοσμόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (48’ Κακαλέτρης).