Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 16:50

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Με πολλά προβλήματα στο τοπικό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Με πολλά προβλήματα στο τοπικό ντέρμπι

 

Με ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η περασμένη εβδομάδα για την Α.Ε. Μάνης, καθώς μετά τη μεγάλη νίκη στο κύπελλο με 1-0 επί της “Μαύρης Θύελλας”, νίκησε την Κυριακή και την Ομόνοια (2-1) στο πρωτάθλημα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια της Α’ τοπικής.

Η ΑΕΜ προετοιμάζεται έτσι με καλή ψυχολογία για το προσεχές τοπικό ντέρμπι με την Α.Ε. Αβίας, αλλά και με αρκετά προβλήματα. Οι Δουρούμης, Καστριτσέας και Πουλάκος είναι τραυματίες και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ δεν υπολογίζονται οι Τζίφας, Μιχαλέας και Χατζηπαναγιώτης.

Ο Φραγκίσκος Κεράνης θα παρατάξει λοιπόν σύνθεση ανάγκης την Κυριακή στον Κορδία, αλλά τονίζει ότι: “Είναι τοπικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες. Θα επιδιώξουμε όμως να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια”. Ο προπονητής της Μάνης σχολίασε και το προηγούμενο ματς με την Ομόνοια, που ενώ διεκόπη λόγω των άσχημων καιρικών στο 63’, συνεχίστηκε τελικά μετά από 25 λεπτά σ’ ένα ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο και με μη επαρκή φωτισμό.

Ο Φρ. Κεράνης εκτιμά ότι: “Σε τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να αντεπεξέλθει καμία ομάδα και είναι επικίνδυνο για την ακεραιότητα των παικτών. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Οσον αφορά για τα 63 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε πολλές ευκαιρίες”.

“Συγχαρητήρια στον Τζανετάκο!”

Ο Φραγκίσκος Κεράνης συνεχάρη και τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Πάντο Τζενετάκο γιατί, όπως λέει στη φάση που αρχικά ο διαιτητής έδειξε πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας, είπε στο ρέφερι ότι δεν ήταν χέρι και πως θα έπρεπε να συνεχιστεί το ματς “Τέτοιες συμπεριφορές και ανθρώπους χρειάζεται το ποδόσφαιρο και αξίζουν συγχαρητήρια στον Τζανετάκο”, σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΜ.