Πέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 19:16

Εθνική Ελλάδας: Σε αναζήτηση βοηθού του Αναστασιάδη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο "κενό" χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη των προκριματικών για το Εuro 2020 αναμένεται να έχει προσληφθεί από την ΕΠΟ βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος θα επιλεχθεί από τον Άγγελο Μπασινά σε συνεννόηση με τον κόουτς.

ε αναζήτηση βοηθού προπονητή για την Εθνική Ελλάδας βρίσκεται η ΕΠΟ. Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη της προκριματικής φάσης του Euro 2020 τον Μάρτιο του 2019 είναι... τεράστιο, αλλά πιθανότατα ο "εκλεκτός" που θα κάθεται μαζί με τον 65χρονο τεχνικό στον πάγκο θα έχει επιλεγεί πριν την εκπνοή του 2018.

Αυτόν τον ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει ο Άγγελος Μπασινάς, ο οποίος ως "τεχνικός διευθυντής Εθνικών ομάδων" πήρε τη θέση του Ζήση Βρύζα και έχει πολύ μεγαλύτερες ευθύνες για όλη τη δομή και τη λειτουργία των εθνικών κλιμακίων.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης κάθισε στον πάγκο της εθνικής ομάδας στα δύο πρώτα ματς του Αναστασιάδη (1-0 με την Φινλανδία, 0-1 με την Εσθονία), αλλά αυτό ήταν κάτι προσωρινό.

Από ποια "δεξαμενή" θα επιλεχθεί ο βοηθός του Αναστασιάδη (Eθνική του Εuro 2004, ελεύθεροι προπονητές και βοηθοί) παραμένει άγνωστο, αλλά η απόφαση αναμένεται να είναι από κοινού μεταξύ των δύο Άγγελων.

Το θέμα δεν θεωρείται τόσο επείγον όσο η απόφαση που πρέπει να ληφθεί για την έδρα που θα δηλώσει η εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Euro, όμως είναι ψηλά στην ατζέντα των ζητημάτων της εθνικής Ελλάδας για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ