Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2014 19:52

"Ολες οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς", λέει ο Γκόφας στην "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Στο Κυριακάτικο ματς στο Ναύπλιο έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στην "Μαύρη Θύελλα". Ενα ματς στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος για την Μεσσηνιακή ομάδα, η οποία δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.


Παρότι ο Πανναυπλιακός θεωρητικά είναι μια από τις ασθενέστερες ομάδες του ομίλου, στο μελανόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν πως όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια κρύβουν παγίδες για αυτό και το ματς αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή.
Ο Μίλτος Γκόφας τόνισε στο «Νοtos» σχετικά: «Είναι ένα δύσκολο ματς όμως πρέπει να το κερδίσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτό το διάστημα αντιμετωπίζουμε ομάδες που παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή και ξέρουμε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα».
Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει καλά ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και προβλέπει ότι όλες οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς, ακόμη και η πρωτοπόρος ΑΕ Καραϊσκάκης που προς το παρών είναι ασταμάτητη: «Υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη και πολλά δύσκολα ματς για όλους. Είμαι σίγουρος ότι όλες οι ομάδες θα χάσουν πολλούς βαθμούς. Το θέμα είναι να μπορούμε εμείς να κερδίζουμε τα δικά μας παιχνίδια».

Αδύνατος και
στην έδρα του

Ο προσεχής αντίπαλος της Καλαμάτας βρίσκεται 7 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και στα επόμενα ματς θα τα δώσει όλα για να πλησιάσει την ζώνη της παραμονής. Η ομάδα του Ναυπλίου πάντως παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη στο πρωτάθλημα ενώ και στην έδρα της σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί… φόβητρο. Σε έξι ματς στο Ναύπλιο έχει μόνο δύο νίκες (1-0 την Αμαλιάδα και 2-1 τον Παναργειακό), μια ισοπαλία (με Σαγέικα) και τρεις ήττες (από Μεσσηνιακό, Παναρκαδικό και Δόξα Μανωλάδας).
Να θυμίσουμε πως στον Πανναυπλιακό αγωνίζεται ο πρώην μέσος της Καλαμάτας Άγγελος Γεωργιόπουλος, ο οποίος μάλιστα είναι από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Εκδρομή
στο Ναύπλιο

Να θυμίσουμε πως οι «Bulldogs» διοργανώνουν εκδρομή στο Ναύπλιο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (δίπλα από το bar bar) καθημερινά από τις 9 μέχρι τις 12 το βράδυ καθώς και στο κατάστημα Art Music (Αρτέμιδος 108) τις ώρες καταστημάτων. Η τιμή συμμετοχής στην εκδρομή  είναι πέντε ευρώ.

Διαιτητής από
Ανατολική Αττική

Διαιτητής του αγώνα της Κυριακής στο Ναύπλιο θα είναι ο Κορδολαίμης και βοηθοί οι Γουργιώτης, Ρούντος, όλοι από την Ανατολική Αττική. Ο Νίκος Σπυράκης από την Λακωνία θα είναι παρατηρητής του αγώνα.