Δευτέρα, 26 Νοέμβριος 2018 13:53

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 4-1: Λύγισε στα τελευταία λεπτά

Γράφτηκε από τον

 

Με τρία γκολ από το 83’ και μετά ο Παναρκαδικός επικράτησε με 4-1 του Παμίσου δίνοντας διατάσεις θριάμβου στην τρίτη φετινή εντός έδρας νίκη του.

Η ομάδα της Μεσσήνης είχε ισοφαρίσει στο 79’ με τον Παπαδόπουλο, αλλά λύγισε στα τελευταία λεπτά και γνώρισε την 8η ήττα στη Γ’ εθνική.

Οι “πράσινοι” δέχτηκαν το 3-1 και το 4-1 όταν είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση και πλήρωσαν και την έλλειψη λύσεων στον πάγκο.

Φωνές για τη διαιτησία

Ο Πάμισος φωνάζει και για τη διαιτησία του ρέφερι Παναγάκου από τη Λακωνία, υποστηρίζοντας ότι κακώς δόθηκε φάουλ από το οποίο προήλθε το 2-1 και γενικότερα ότι ευνόησε με τα σφυρίγματα του τους γηπεδούχους. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Παναρκαδικός πριν δεχτεί το 1-1, είχε ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς, αλλά ο Καπατσώρης (με εξαίρεση τη φάση του 1-0) ήταν σε καλή μέρα.

Στο 3’ απέκρουσε το πλασέ του Γεωργόπουλου, αλλά στο 7’ δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα στο σουτ του Καρβάλιο έξω από την περιοχή και ο Γεωργόπουλος με κοντινό πλασέ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 33’ από μπαλιά του Μουλιάτου, ο Γεωργόπουλος έπιασε συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Καπατσώρης έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ. Ο Πάμισος απείλησε στο 40’ με το διαγώνιο σουτ του Ηλιόπουλου που απέκρουσε ο Λίβας.

Στην επόμενη φάση ο Στρέμπας έπιασε δυνατό σουτ και ο Καπατσώρης έκανε φοβερή επέμβαση, παραχωρώντας κόρνερ.

Στο 49’ ο Καρβάλιο με ατομική ενέργεια απέφυγε τρεις παίκτες, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει και τον Καπατσώρη.

Ο Μεσσήνιος Γιώργος Μουλιάτος είχε δοκάρι για τον Παναρκαδικό στο 54’. Οσο το σκορ παρέμενε στο 1-0, ο Πάμισος ήταν μέσα στο ματς και στο 79’ ισοφάρισε με ωραίο πλασέ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή.

Στο 83’. ωστόσο, ο Μουλιάτος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Παμίσου και με προβολή έγραψε το 2-1.

Ο Παναρκαδικός βρήκε στη συνέχεια κενούς χώρους, αφού ο Πάμισος ανέβηκε για να ισοφαρίσει και πέτυχε άλλα δύο γκολ.

Στο 86' οι του Παναρκαδικού βγήκαν 3 με 2 και ο Λυμπερόπουλος έσπασε τη μπάλα αριστερά στον Τσιώλη με τον τελευταίο να πλασάρει για το 3-1 ενώ στο 4ο λετό των καθυστερήσεων από σκόρερ έγινε ο δημιουργός ο Γιάννης Τσιώλης δίνοντας έτοιμο γκολ στον Βίγκνιεβιτς μπροστά από την εστία του Καπατσώρη.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Λίβας, Τσιώλης, Μπινιώρης, Στρέμπας, Σπίντζος, Κασάπης, Μουλιάτος, Καρβάλιο, Γεωργόπουλος, Λυμπερόπουλος, Σβίγκος (80’ Βίγκνιεβιτς).

ΠΑΜΙΣΟΣ: Kαπατσώρης (90’ ΟΙκονομόπουλος), Αριστομενόπουλος (46’ λ.τρ. Χαρλέπας), Νινιός, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Βλάχος, Ρήγας, Δημητρακόπουλος (30’ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Ηλιόπουλος, Μάραντος (58’ Ρούτσης), Μωράκης.