Τρίτη, 27 Νοέμβριος 2018 17:19

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Χαμόγελα για τις εμφανίσεις με τους πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον

 

Πολύ σκληρός για να... ηττηθεί αποδείχθηκε ο Εθνικός στα ματς με τους πρωτοπόρους της Α’ τοπικής.

Η ομάδα του Μελιγαλά παρότι βρέθηκε να κυνηγά το σκορ τόσο με τον Απόλλωνα, όσο και με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας και διεύρυνε στις 6 αγωνιστικές το αήττητο σερί.

Τελευταία φορά που ο Εθνικός έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο ήταν στις 13 Οκτωβρίου, όταν ηττήθηκε με 2-0 από τον Τσικλητήρα Πύλου στο γήπεδο της Μεθώνης. Μάλιστα στις πρώτες 3 αγωνιστικές είχε δύο ήττες (από Μάνη, Τσικλητήρα) και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Πλέον με 13 βαθμούς ισοβαθμεί με τον Τέλλο Αγρα στην 6η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας έξι βαθμούς λιγότερους από τους πρωτοπόρους, τους οποίους αντιμετώπισε διαδοχικά.

Στο Μελιγαλά υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα του Εθνικού σε αυτά τα δύο πολύ απαιτητικά παιχνίδια και γενικότερα από την απόδοση της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Ικανοποίηση Πολίμου για το αήττητο σερί

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί οι μικροί σε ηλικία παίκτες έχουν μάθει να ακούνε και αφομοιώνουν το πλάνο που θέλουμε και τα μεγαλύτερα παιδιά τα έχουν αγκαλιάσει και τα βοηθούν. Ετσι έχει δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο, ενώ και η διοίκηση είναι πολύ κοντά”, λέει στην “Ελευθερία” ο Παναγιώτης Πολίμος, μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Ο προπονητής του Εθνικού αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι με το Διαβολίτσι.

“Παίξαμε με μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει ψηλά κορμιά και προσπάθησαν με μεγάλες μπάλες να μπουν στην περιοχή, κάτι το οποίο ξέραμε. Προσπαθήσαμε με συμπαγής άμυνα να μην φάμε γκολ, αλλά από ένα δικό μας λάθος ήρθε το πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε παραπάνω. Παίξαμε με τη μπάλα κάτω, βγήκαμε από τις άκρες, ισοφαρίσαμε γρήγορα το παιχνίδι και θα μπορέσαμε να το πάρουμε στο τέλος. Είμαι πάντως ικανοποιημένος για την εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που έχει άλλες βλέψεις και μπάτζετ από εμάς”.