Πέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018 11:58

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για το 2018 την Κυριακή με Α.Ο. Υπάτου

Γράφτηκε από τον

Μετά το άνετο 3-0 επί του Αμβρυσσέα Διστόμου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, την προσεχή Κυριακή η Καλαμάτα θα αντιμετωπίσει τον άλλο εκπρόσωπο της Βοιωτίας στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής, τον ΑΟ Υπάτου.

Αυτή τη φορά η Μεσσηνιακή ομάδα θα παίξει εκτός έδρας, στο τελευταίο μάλιστα παιχνίδι της μακρυά από το γήπεδο του Μεσσηνιακού μέσα στο 2018, καθώς τα δύο εναπομείναντα ματς της χρονιάς είναι εντός έδρας με Ασπρόπυργο και Ερμιονίδα, στις 9 και 16 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Για το έκτο διπλό

Η Καλαμάτα μετρά 9 νίκες σε ισάριθμα ματς εκ των οποίων τα πέντε είναι εκτός έδρας. Στόχος είναι να περάσει αλώβητη και από την έδρα του ΑΟ Υπάτου, ώστε να πάει με σημαντικό βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ασπρόπυργο.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για τον προσεχή αντίπαλο της τοπικής μας ομάδας και καταστρώνει τα πλάνα του περιμένοντας ένα δύσκολο ματς όπου οι Μεσσήνιοι θα πρέπει να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο για να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη.

Ετοιμος ο Πινδώνης

Αγωνιστικά, ο Πινδώνης ταλαιπωρήθηκε από μια γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες ημέρες αλλά πλέον είναι εντάξει, ενώ ο Αντωνιάδης έχει μπει στις προπονήσεις αλλά χρειάζεται λίγες μέρες για να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας μιας και έμεινε αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος αναμένεται να μπει σε 3-4 μέρες σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και λογικά θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο.

Γιόνδης και Βούρας παραμένουν τραυματίες και η επιστροφή τους υπολογίζεται με το νέο έτος.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι την Κυριακή η Καλαμάτα θα παίξει έχοντας και πάλι την συμπαράσταση φιλάθλων της καθώς οι οργανωμένοι διοργανώνουν εκδρομή. Η αναχώρηση θα γίνει στις 9-9.30 το πρωί της Κυριακής από το γήπεδο του Μεσσηνιακού ενώ το κόστος ανά άτομο θα είναι 10 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6936609669 (Δημήτρης) και 6985794274 (Σπύρος).