Κυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 10:34

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πάει για το 10 στα 10 σήμερα με Α.Ο. Υπάτου

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πάει για το 10 στα 10 σήμερα με Α.Ο. Υπάτου

Στο Δημοτικό γήπεδο Σχηματαρίου θα δώσει σήμερα Κυριακή το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της για το 2018 η “Μαύρη Θύελλα”.

Η τοπική μας ομάδα θα φιλοξενηθεί στις 3 μ.μ. από τον ΑΟ Υπάτου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής με στόχο να κάνει το 10 στα 10 και να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο.

Το σημερινό θα είναι το έκτο φετινό παιχνίδι μακρυά από το γήπεδο του Μεσσηνιακού, στο οποίο η Καλαμάτα θα δώσει τα δύο εναπομείναντα ματς του 2018, με Ασπρόπυργο και Ερμιονίδα. Οσον αφορά την βαθμολογία, μετά τις 9 πρώτες αγωνιστικές, η “Μαύρη Θύελλα” παραμένει πρώτη με διαφορά 5 βαθμών από τον Ασπρόπυργο και 6 από τον Παναργειακό, με τον τελευταίο όμως να έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον ουραγό ΑΟ Εικοσιμίας οπότε, λογικά θα πλησιάσει στους 3 βαθμούς. Εκτός από το σερί των 9 νικών, είναι αξιοσημείωτο ότι η Καλαμάτα διατηρεί ανέπαφη την εστία της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δημιουργώντας ένα σπάνιο ρεκόρ. Αγωνιστικά, ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς στους τραυματίες Βούρα, Αθανασόπουλο και Γιόνδη καθώς και στον Αντωνιάδη που έχει μπει στις προπονήσεις αλλά χρειάζεται λίγες μέρες για να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι την Κυριακή η Καλαμάτα θα παίξει έχοντας και πάλι την συμπαράσταση φιλάθλων της καθώς οι οργανωμένοι διοργανώνουν εκδρομή. Παράλληλα στο γήπεδο του Σχηματαρίου αναμένεται να βρεθούν και φίλοι της Καλαμάτας που θα ταξιδέψουν από την Αττική. Οσον αφορά τον ΑΟ Υπάτου, προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τον Ασπρόπυργο ενώ την Τετάρτη έλυσε την συνεργασία του με τον προπονητή Κώστα Παρθενίου. Ο ΑΟ Υπάτου μετρά 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες στο πρωτάθλημα. Πετυχαίνει λίγα γκολ (6) αλλά και δέχεται λίγα (5). Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι τα ματς στην έδρα του είναι κλειστά και κυριαρχεί η λευκή ισοπαλία. Σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια ο ΑΟ Υπάτου έχει φέρει τρία 0-0 με Αμβρυσσέα, Μανδραϊκό και Ερμιονίδα και έχει χάσει 0-1 από την Πελλάνα. Εντός έδρας δηλαδή δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ ενώ έχει δεχτεί μόνο ένα. Εκτός αντίθετα πάει καλύτερα καθώς μετρά 3 νίκες και 2 ήττες σε πέντε ματς.