Τρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018 13:04

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Και τώρα ο Ασπρόπυργος!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Και τώρα ο Ασπρόπυργος!

Ιδανική εξέλιξη είχε η 10η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής για την “Μαύρη Θύελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα με γκολ του Μάρκοβιτς στο 82’ νίκησε 1-0 τον ΑΟ Υπάτου εκτός έδρας, σημειώνοντας την 10η νίκη της σε ισάριθμα ματς, στα οποία παράλληλα έχει κρατήσει απαραβίαστη και την εστία της δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αμυντικό ρεκόρ.

Το προχθεσινό διπλό μάλιστα ήταν το 6ο φετινό και ήρθε σε ένα ματς με αρκετές δυσκολίες καθώς πέρα από τις απουσίες που είχε η Μεσσηνιακή ομάδα, έχασε κατά την διάρκεια του αγώνα τους Τσόπελα και Ζαχαρόπουλο λόγω τραυματισμών ενώ στο 70’ αποβλήθηκε και ο τεχνικός της Γιάννης Χριστόπουλος για διαμαρτυρία. Με δεδομένα τα παραπάνω, η νίκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Πέρα όμως από τα δικά της... κατορθώματα, η 10η αγωνιστική επιφύλασσε και ευχάριστες εκπλήξεις στα υπόλοιπα ματς καθώς Ασπρόπυργο και Παναργειακός έφεραν εντός έδρας λευκές ισοπαλίες με Ερμιονίδα και Πελλάνα αντίστοιχα.

Η “Μαύρη Θύελλα” πλέον είναι στο +7 από τον Ασπρόπυργο και στο +8 από τον Παναργειακό, ο οποίος έχει ένα ματς λιγότερο.

Μάλιστα έχει μπροστά της δύο εντός έδρας παιχνίδια με Ασπρόπυργο και Ερμιονίδα οπότε φιλοδοξεί να κλείσει το 2018 με 12 στα 12 και ακόμη μεγαλύτερη διαφορά από του διώκτες της.

Η προσοχή λοιπόν από σήμερα κιόλας στρέφεται στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ασπρόπυργο (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού). Με νίκη η Καλαμάτα θα πάει στο +10 από το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα και ουσιαστικά θα το θέσει από τώρα εκτός διεκδίκησης της 1ης θέσης.

Χριστόπουλος: “Αγαπάω τους παίκτες μου”

Ενθουσιασμένος από την προσπάθεια των παικτών του στο προχθεσινό ματς ήταν ο τεχνικός της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος: “Εγινε ένα καλό παιχνίδι σε ένα γήπεδο που δεν ευνοούσε στο να παιχτεί ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο. Πραγματικά αγαπάω τους παίκτες μου. Συγκίνησαν όχι μόνο εμένα αλλά τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και την διοίκηση. Εδωσαν ότι είχαν και δεν παράτησαν στιγμή το παιχνίδι. Είναι μια τεράστια νίκη”, τόνισε ο έμπειρος τεχνικός που αναφέρθηκε και στην δική του αποβολή: “Είμαι 19 χρόνια προπονητής πρώτη φορά αποβάλλομαι. Ρώτησα τον διαιτητή γιατί έδειξε κίτρινη κάρτα στο 8 και αυτός που είπε, πέρασε έξω”.

“Ευχαριστώ” στον κόσμο

και κάλεσμα για Ασπρόπυργο

Η διοίκηση της Καλαμάτας με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη του και τον καλεί να δώσει το παρών και στο Κυριακάτικο ματς με τον Ασπρόπυργο. Παράλληλα στέλνει μήνυμα στους αντιπάλου της Καλαμάτας ότι “κανείς δεν μπορεί να σταματήσει αυτή την ομαδάρα”.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Μόνο θαυμασμό μπορεί να εκφράσει κανείς μετά και την νέα επιτυχία της ομάδος μας χθες στο Ύπατο. Η αγαπημένη μας «Μαύρη Θύελλα» έκανε και πάλι τον καθήκον της απέναντι στην τεράστια ιστορία της και το πολυπληθές φίλαθλο κοινό της. Για μια ακόμη φορά (πόσες άραγε θέλουν οι αντίπαλοί μας για να το καταλάβουν;) οι ποδοσφαιριστές μας απέδειξαν πως είναι οι καλύτεροι και «κόντρα» σε κάθε εξωγενή… παράγοντα κερδίζει τα παιχνίδια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους άξια και πεντακάθαρα! Άραγε μπορεί κάποιος να σταματήσει αυτή την ομαδάρα;

Όμως σε αυτήν την άξια θαυμασμού προσπάθεια, του προπονητή μας Γιάννη Χριστόπουλου και των ποδοσφαιριστών μας υπάρχει και μια άλλη κινητήρια δύναμη, αυτή των φιλάθλων μας!

Χωρίς αυτούς ίσως να μην είχαμε ένα σπάνιο σερί (10Χ10) σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και χωρίς μάλιστα να δεχθούμε ούτε ένα γκολ!

Είμαστε υποχρεωμένοι να εκφράσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλους τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτήν την προσπάθεια και στηρίζουν με κάθε τρόπο την επιστροφή της ομάδος μας στα μεγάλα σαλόνια.

Η χθεσινή τους παρουσία ήταν πραγματικά συγκινητική και καθοριστική, όπως πιστεύουμε θα είναι ακόμη πιο μαζική και καθολική στον αγώνα της χρονιάς κόντρα σε αυτούς που μας θεωρούν “μια καλή ομάδα, αλλά στο τέλος θα είναι αυτοί οι πρωταθλητές”!

Επίσημα ως διοίκηση της Καλαμάτας θέλουμε να προσκαλέσουμε όλους τους φιλάθλους μας την ερχόμενη Κυριακή σε μια ακόμη γιορτή για το ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας!

Εσείς κάντε το καθήκον σας και να είστε σίγουροι πως και εμείς θα κάνουμε το δικό μας!

Μια ομάδα, μια πόλη, ένα σύνθημα… Η Μαύρη Θύελλα επιστρέφει”.