Τρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018 15:22

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Το δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον

Μ’ ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε την Κυριακή με 2-0 τον Πανθουριακό και έμεινε μόνος στην κορυφή της Α’ τοπικής, μετά τη νέα ισοπαλία του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό.

Ο ΑΟΔ απολαμβάνει για πρώτη φορά φέτος τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής και το ζητούμενο πλέον είναι να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του. Μετά από δέκα αγωνιστικές είναι στο +2 από τον Απόλλωνα Καλαμάτας και στο +3 από Τσικλητήρα Πύλου και Εράνη.

“Είναι σίγουρα ευχάριστο που είμαστε μόνοι στην πρώτη θέση, αλλά το δύσκολο είναι να μείνεις στην κορυφή. Δεν μας γεμίζει άγχος αυτό το γεγονός, ούτε αλλάζει κάτι. Εχουμε ετοιμάσει την ομάδα από την αρχή της χρονιάς για να έχει διάρκεια από την πρώτη έως τελευταία αγωνιστική. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχουμε σταθερότητα και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει”, λέει στην “Ελευθερία” ο Κώστας Παλαμάρας για την πρωτιά στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Διαβολιτσίου σχολίασε και το νικηφόρο παιχνίδι με τον Πανθουριακό.

“Ηταν νευρικό παιχνίδι με αρκετά λάθη και από τις δύο ομάδες. Το αποτέλεσμα όμως είναι δίκαιο. Η Θουρία είναι μια καλή ομάδα, που είχε σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, αλλά καταφέραμε και κερδίσαμε”.

Το Διαβολίτσι προετοιμάζεται πλέον για το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, που μπορεί να μην έχει κερδίσει ακόμα εντός αγωνιστικού χώρου (η νίκη με το Φαραί είναι στα χαρτιά), αλλά μετρά 7 ισοπαλίες σε 9 ματς. Οι πρωτοπόροι θα αγωνιστούν και πάλι χωρίς τον Κάνιστρα που έχει υποστεί θλάση και είναι αμφίβολο αν θα επιστρέψει μέσα στο 2018 και το ματς με τον Τσικλητήρα στις 23 Δεκεμβρίου.