Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 15:51

ΕΡΑΝΗ: “Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας”, επισημαίνει ο Κ. Λυμπερόπουλος για το 3-0 με Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: “Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας”, επισημαίνει ο Κ. Λυμπερόπουλος για το 3-0 με Κυπαρισσία

Την έκτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής πανηγύρισε την Κυριακή η Εράνη, επικρατώντας με 3-0 της Κυπαρισσίας στο τριφυλιακό ντέρμπι.

Η φιλιατρινή ομάδα έδειξε αντίδραση μετά την ήττα στην Ανδρούσα και διατηρήθηκε σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή.

“Ηταν μια νίκη γοήτρου και ψυχολογίας γιατί πρόκειται για γειτονικό ντέρμπι. Τα παιδιά αντεπεξήλθαν στις δυσκολίες του παιχνιδιού και είμαστε ευχαριστημένοι τόσο από την απόδοση, όσο και από το σκορ”, το σχόλιο του Κώστα Λυμπερόπουλου για την προχθεσινή νίκη. Ο προπονητής της Εράνης τονίζει στη συνέχεια ότι: “Θέλουμε να πιάνουμε κάθε Κυριακή καλή αγωνιστική απόδοση και να έχουμε πρόοδο. Το πλάνο από την αρχή της σεζόν είναι να μπορέσει η ομάδα να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις και να έρχεται ο κόσμος και να βλέπει καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι μέσα στην έδρα μας έχουμε παίξει ωραίο ποδόσφαιρο και ο κόσμος αποζημιώνεται από το θέαμα”.

Η 11η αγωνιστική περιλαμβάνει νέο τριφυλιακό ντέρμπι για την Εράνη, αυτή τη φορά στους Γαργαλιάνους με αντίπαλο το ανεβασμένο Τέλλο Αγρα, που έχει 3 βαθμούς λιγότερους από τους φιλιατρινούς.

Ο Κώστας Λυμπερόπουλος στα πλάνα που ετοιμάζει για την κυριακάτικη αναμέτρηση δεν υπολογίζει στους Σταματόπουλο και Γριβοκωστόπουλο, που απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.