Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 16:21

Ενα μήνα χωρίς νίκη ο Απόλλωνας Καλαμάτας!

Γράφτηκε από τον
Ενα μήνα χωρίς νίκη ο Απόλλωνας Καλαμάτας!

 

Χωρίς νίκη από τις 4 Νοεμβρίου όταν και επικράτησε στα Φιλιατρά με 1-0 της Εράνης είναι ο Απόλλωνας Καλαμάτας.

Εκτοτε μετρά τέσσερις σερί ισοπαλίες με Τέλλο Αγρα (1-1), Εθνικό Μελιγαλά (1-1), Πανθουριακό (2-2) και Ολυμπιακό Καλαμάτας (1-1). Στο κυριακάτικο ματς με τους “ερυθρόλευκους” αγωνίστηκε πάντως από το 30’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουντάνη και με το σκορ στο 1-0. Παρ’ όλα αυτά ισοφάρισε με το Μπάκα στο 45’ και είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με κορυφαία το δοκάρι του Στραβάκου για την ανατροπή. Το θετικό είναι ότι ο Απόλλωνας διατήρησε το φετινό αήττητο στην Α’ τοπική. Το αρνητικό είναι ότι μετά τη νέα ισοπαλία υποχώρησε στη 2η θέση, έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους από τον επίσης αήττητο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Τακης Σακελλαρόπουλος μιλώντας για το ματς με τον Ολυμπιακό σημείωσε ότι: “Μας επηρέασε η πολύ γρήγορη αποβολή του Κουντάνη. Σε γενικές γραμμές όμως ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και είχαμε 20 τελικές προσπάθειες, αλλά αποδειχτήκαμε άστοχοι. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις”.

Με απουσίες στην Πύλο

Ο Απόλλωνας αγνοεί την ήττα τη φετινή σεζόν όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο κύπελλο Μεσσηνίας. Εκεί όπου βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας και τελευταίο εμπόδιο πριν τον τελικό, τον Τσικλητήρα Πύλου σε διπλές αναμετρήσεις. Η πρώτη θα γίνει αύριο στην Πύλο και η ρεβάνς στις 19 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες στον ημιτελικό, αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Κουντάνης, Κακαλής, ενώ εκτός πλάνων παραμένει και ο τραυματίας Σπανός.