Παρασκευή, 07 Δεκέμβριος 2018 14:29

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εχασε το αήττητο, όχι όμως τις ελπίδες για τον τελικό

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Εχασε το αήττητο, όχι όμως τις ελπίδες για τον τελικό

Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος, έτσι και το αήττητο του Απόλλωνα Καλαμάτας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σταμάτησε την Τετάρτη στο γήπεδο της Πύλου.

Ο ιστορικός σύλλογος έχασε με 1-0 από τον Τσικλητήρα Πύλου στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας. Ο Απόλλωνας παρότι αγωνίστηκε χωρίς τους Κακαλή, Κουντάνη, Σπανό, ενώ έχασε στο ματς και τον Τσουλάκο στάθηκε καλά και λύγισε στο 87’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

“Παρά τις απουσίες δείξαμε ανταγωνιστικό πρόσωπο. Μας στοίχησε σίγουρα και ο τραυματισμός του Τσουλάκου στο 50’, αλλά διατηρούμε τις ελπίδες μας για τον επαναληπτικό”, το σχόλιο του Τάκη Σακελλαρόπουλου για την πρώτη ήττα στη σεζόν. Ο προπονητής του Απόλλωνα προσμένει πλέον από τους παίκτες του να ανατρέψουν αυτό το σκορ στη ρεβάνς στις 19 Δεκεμβρίου και να βρεθούν στον τελικό με αντίπαλο, είτε την “Μαύρη Θύελλα”, είτε την Α.Ε. Μάνης. Με τη δεύτερη θα αναμετρηθούν σίγουρα την Κυριακή, αφού το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική τους φέρνει αντιμέτωπους στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Χωρίς 7 την Κυριακή με Μάνη!

Ο Απόλλωνας προέρχεται από 4 σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, που τον έριξαν στη δεύτερη θέση. Ως εκ τούτου θέλει να επιστρέψει μετά από ένα μήνα στις επιτυχίες ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Οπως και και να ‘χει η νίκη είναι μονόδρομος, παρότι ο Τάκης Σακελλαρόπουλος θα παρατάξει μεθαύριο 11άδα ανάγκης. Και αυτό γιατί εκτός από τους τιμωρημένους Κακαλή, Κουντάνη και τον τραυματία Σπανό, θα απουσιάζουν και οι Νέστορας Μπάκας, Γιάννης Κανιώρος, Γιώργος Μπαρδόσι και Μπάμπης Κουλουμπός που πάνε πενταήμερη εκδρομή με το σχολείο τους. Ακόμα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Τσουλάκου που τραυματίστηκε στο ματς της Πύλου.