Κυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 10:41

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μεγάλο ματς με Ασπρόπυργο

Γράφτηκε από τον

Μεγάλο παιχνίδι για την “Μαύρη Θύελλα” σήμερα Κυριακή στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η τοπική μας ομάδα θα υποδεχθεί τον Ασπρόπυργο, τη μια από τις δύο ομάδες του ομίλου που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση από την “Μαύρη Θύελλα” στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Η Καλαμάτα είναι ήδη στο +7, με νίκη θα πάει στο +10 και ουσιαστικά θα θέσει νοκ άουτ για την υπόθεση τίτλος την ομάδα του Ασπρόπυργου, η οποία από την πλευρά της φιλοδοξεί να αποδράσει με το διπλό από το γήπεδο του Μεσσηνιακού και να βάλει φωτιά στη μάχη του τίτλου.

Η Καλαμάτα μετρά 10 νίκες σε ισάριθμα ματς. Τα τέσσερα από αυτά εντός έδρας και έξι εκτός έδρας. Εχει πετύχει 19 γκολ και δεν έχει δεχτεί κανένα, δημιουργώντας ένα πραγματικά σπάνιο αμυντικό ρεκόρ.

Από την άλλη πλευρά, ο Ασπρόπυργος προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Ερμιονίδα και στην Καλαμάτα θα παίξει το τελευταίο του χαρτί όσον αφορά τις πιθανότητες του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου και την απευθείας άνοδο.

Εχει την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 24 γκολ ενώ έχει δεχτεί μόλις δύο. Ωστόσο έχει μια ήττα στο Αργος (1-0) και δύο λευκές ισοπαλίες με Αμβρυσσέα και Ερμιονίδα με αποτέλεσμα να είναι στο -7 από την Καλαμάτα. Αν χάσει στην Καλαμάτα, θα πάει στο -10 και ρεαλιστικός του στόχος θα είναι η 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ ανόδου.

Ξανά με απουσίες,

12ος παίκτης ο κόσμος

Αγωνιστικά, ο τεχνικός της τοπικής μας ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Βούρα, Γιόνδη, ενώ πολύ δύσκολη είναι και η συμμετοχή του τραυματία Ζαχαρόπουλου. Αθανασόπουλος και Αντωνιάδης θα είναι στην αποστολή, ενώ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν λοιπόν και αυτή την εβδομάδα, αλλά από την άλλη πλευρά στις τάξεις της Μεσσηνιακής ομάδας ποντάρουν στην στήριξη του κόσμου της ομάδας που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη στη μάχη για την νίκη.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ στην δυτική, 7 ευρώ στη βόρεια κερκίδα και 10 ευρώ στη νότια κερκίδα. 

Μπιστικέας: “Να γεμίσει το γήπεδο”

“Είχαμε καιρό να δούμε την Καλαμάτα στην πρώτη θέση και αυτό οφείλεται στην καλή οργάνωση της διοίκησης και τις εξαιρετικές επιλογές του προπονητή μας Γιάννη Χριστόπουλου. Ολοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι η τελευταία ευκαιρία της “Μαύρης Θύελλας” για να πάει εκεί που αξίζει. Ο φίλαθλος κόσμος να γεμίσει την Κυριακή το γήπεδο ενισχύοντας την προσπάθεια των παικτών μας”. Τα παραπάνω αναφέρονται στην επιστολή του παλαίμαχου της Καλαμάτας Γιώργου Μπιστικέα ο οποίος καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο αυριανό ματς με τον Ασπρόπυργο. Στην ίδια επιστολή χαρακτηρίζει ηγέτες της Καλαμάτας τον πρόεδρο Απόστολο Κουκούτση και τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο και επισημαίνει την πολύ καλή συνεργασία που έχει η “Μαύρη Θύελλα” με την ομάδα παλαιμάχων των All Star Mεσσηνίας όπου είναι πρόεδρος ο Γιώργος Μπιστικέας και γραμματέας ο Κίμωνας Γκούνης.