Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 14:04

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-0: Ηττα με ανύπαρκτο πέναλτι στο 88’!

Γράφτηκε από τον

Με πέναλτι στο 88’ το οποίο είδε μόνο ο διαιτητής Ρούτσης από την Κορινθία, ο Πάμισος ηττήθηκε χθες με 1-0 στη Λακωνία από τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι Νησιώτες βράζουν για τη διαιτησία, καθώς στο 70’ ακυρώθηκε γκολ του Μωράκη, ενώ μετά το 1-0 αποβλήθηκε ο Ρήγας με 2η κίτρινη κάρτα επειδή πήρε γρήγορα την μπάλα για να τρέξει στη σέντρα!

Οι Νησιώτες εξέδωσαν μετά το ματς και ανακοίνωση, τονίζοντας ότι ο Πάμισος έζησε σκηνές απείρου κάλλους στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη, με μια διαιτησία που πάει το ποδόσφαιρο πολλές δεκαετίες πίσω!

Το γκολ που έκρινε τη χθεσινή αναμέτρηση σημείωσε ο Χρήστου από τα 11 βήματα στο 88’. Ο Ρούτσης έδειξε την άσπρη βούλα θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αριστομενόπουλου, ενώ είχε χτυπήσει καθαρά στην κοιλιά. Και μετά το 1-0 απέβαλε, όπως προαναφέραμε το Ρήγα. Ο Πάμισος είχε μεγάλη ευκαιρία με το Δημητρακόπουλο στο 0-0 και το γκολ με ωραία κεφαλιά του Μωράκη, το οποίο όμως ακυρώθηκε με λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Να σημειωθεί ότι οι Νησιώτες έχασαν στο 71’ λόγω τραυματισμού το Δημητρακόπουλο, ενώ δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Ηλιόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Μάνος, Παναγόπουλος (46’ Κεν), Καρνιώτης, Κολιάκος, Κότσαλης, Ραντζής, Χελιώτης (46’ Ισμαέλ), Λεϊμονίτης, Μπερδούσης(90’ Μπιάζης), Σαμπατάκος, Χρήστου.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Φιλόπουλος, Μωράκης, Κατσιβαρδέας, Νινιός, Ρήγας, Μάραντος, Βλάχος, Παπαδόπουλος, Δημητρακόπουλος (71’ λ.τρ. Χαρλέπας).

Η ανακοίνωση για τη διαιτησία

“Στιγμές απείρου κάλλους ζήσαμε και σήμερα, στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη, στον αγώνα της ομάδας μας με τον τοπικό Αστέρα, από τον διαιτητή Ρούτση Ιωάννη (Κορινθίας).

Πιο συγκεκριμένα ο εν λόγω ρέφερι προέβη σε:

- Ακύρωση καθαρού τέρματος από τον Γιάννη Μωράκη ύστερα από λάθος υπόδειξη του βοηθού του και ενώ ο ίδιος είχε άποψη, όντας στην ευθεία!

- Πέναλτι στον Αστέρα, ανακαλύπτοντας χέρι, κάτι που μόνο αυτός είδε σε όλο το γήπεδο, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προηγηθούν.

- Τιμωρία με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Χρήστο Ρήγα, επειδή αμέσως μετά την επίτευξη του 1-0 πήρε γρήγορα την μπάλα να τρέξει στην σέντρα για να συνεχίσει γρήγορα τον αγώνα!

Τέτοιες αποφάσεις δείχνουν έλλειψη σεβασμού στον ιδρώτα των πρωταγωνιστών, που δεν πρέπει να είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.

Τέτοιες διαιτησίες δυστυχώς πάνε το ποδόσφαιρο πολλές δεκαετίες πίσω. Είναι πραγματικά ντροπή”.

Την Τρίτη η συνέλευση

Στο διοικητικό κομμάτι, η έκτακτη γενική συνέλευση του Παμίσου θα διεξαχθεί τελικά την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου και όχι σήμερα, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Σκοπός της συνέλευσης δεν είναι άλλος από τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γ.σ. θα γίνει την επόμενη μέρα.