Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 18:32

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΡΑΝΗ 1-1: Μοιρασιά στο Τριφυλιακό ντέρμπι (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΕΡΑΝΗ 1-1: Μοιρασιά στο Τριφυλιακό ντέρμπι (φωτό)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το Τριφυλιακό ντέρμπι μεταξύ του Τέλλου Αγρα και της Εράνης, σε ένα ματς με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Ετσι αφενός οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν τη Φιλιατρινή ομάδα στη βαθμολογία και από την άλλη η Εράνη δεν μπόρεσε να παραμείνει στο -3 από την κορυφή.

Η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου μπήκε δυνατά στο ματς και στο 2’ μετά από κόρνερ του Λυμπερόπουλου ο Βέλλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 10’ μετά από σέντρα σουτ του Κόλλια ο Πέππας έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Φιλιατρινών.

Ο Αγρας στο πρώτο μέρος είχε καλές στιγμές με τους Βέλλη και Γεωργιόπουλο, ενώ η Εράνη απείλησε με τον Κόλλια στο 20’.

Το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος ήταν ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Στο 62’ ο Χρονόπουλος εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ, ο Αλεξόπουλος απέκρουσε ασθενώς και ο Κόλλιας από κοντά με σουτ έγραψε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στη συνέχεια με τους Βέλλη και Π. Αναστασόπουλο.

Η Εράνη από τη μεριά της είχε δύο σουτ με τον Χατζηαράπη (στο 75’ και το 80’) με το πρώτο να σταματά στο δοκάρι και το δεύτερο να φεύγει άουτ.

Να σημειωθεί πως η Εράνη έμεινε με παράπονα για τη διαιτησία του κ.Ψηλοπαναγιώτη θεωρώντας πως ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Τέλλου Αγρα και πως έπρεπε να τους είχε δείξει περισσότερες κίτρινες κάρτες.

Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσουλάκο και Τζεμαλάι.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Γεωργόπουλος, Σταθόπουλος, Λ.Χ. Ανδρώνης, Π. Αναστασόπουλος (82’ Κάππος), Μπολούν, Λυμπερόπουλος, Καραμπότσος, Βέλλης, Γεωργιόπουλος, Γ. Αναστασόπουλος.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Οικονομόπουλος (72’ Γριβοκωστόπουλος), Μπακούρος, Αλμπάν, Μπουρδέκας, Χρονόπουλος, Πέππας, Παπαδήμος, Κόλλιας, Βλαχόπουλος, Χατζηαράπης (88’ Χάρμπας).

(Οι φωτό είναι από τη σελίδα της Εράνης στο facebook)