Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 16:38

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Ανέβηκε στην 3η θέση το Πεταλίδι, 3-0 την Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον
Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Ανέβηκε στην 3η θέση το Πεταλίδι, 3-0 την Αναγέννηση

 

Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο Απόλλων Πεταλιδίου που κέρδισε την Κυριακή στην Καλαμάτα, την Αναγέννηση Παραλίας με 3-0.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη (μαζί με αυτή με το Ασπρόχωμα στα χαρτιά), που πέτυχε η ομάδα του Πεταλιδίου με την οποία ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογίας της Α1 τοπικής, την οποία μοιράζεται με τον Ακρίτα Κορώνης και τον Ηρακλή Καλαμάτας. Η “Μπάρτσα” έχασε το αήττητο σερί που διατηρούσε για έξι αγωνιστικές και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 13 πόντους, μαζί με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας.

Τα γκολ της νίκης του Απόλλωνα σημείωσαν οι Γιαννόπουλος (18’), Κωτσάκης (στις καθυστερήσεις του α’ μέρους) και Πολίτης (52’).

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Τσίρμπα και Παναγιωτόπουλο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Κακαλέτρης, Λάσκαρης, Παντελόπουλος (79’ Μπαζίγος), Δούβας, Σωτηράκος, Δρακουλάκος, Κουνής (45’ Αποστολόπουλος), Σταθόπουλος, Παπαδέας, Νικολακόπουλος (75’ Ντάσης), Σκαφιδάς (49’ Μαθιόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Ρακόπουλος, Ψυχογιάννης, Χούτος (86’ Παπανικολάου), Γ. Παναγόπουλος, Καπρουλάς (49’ Πανταζόπουλος), Φωτόπουλος, Κωτσάκης, Ι. Παναγόπουλος (76’ Ε. Γιαννόπουλος), Στ. Γιαννόπουλος, Θεριός, Κορμπής (45’ Πολίτης).