Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 12:39

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Χωρίς 4 την Κυριακή με Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον

 

Με σημαντικές απουσίες, αλλά και ψυχολογία στα ύψη από το 11 στα 11 στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, θα αγωνιστεί την Κυριακή η Καλαμάτα στο νέο εντός έδρας ματς, με αντίπαλο την 4η της βαθμολογίας Ερμιονίδα.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος στα πλάνα που ετοιμάζει δεν υπολογίζει στους Βούρα, Γιόνδη, Πινδώνη και Βοσκόπουλο, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμοι οι Αντωνιάδης και Αθανασόπουλος.

Οι Βούρας και Γιόνδης είναι εδώ και καιρό νοκ – άουτ λόγω τραυματισμού, όμως δεν παύει να είναι απώλειες, αφού ο πρώτος ήταν ο βασικός γκολκίπερ στο ξεκίνημα της σεζόν και ο Γιόνδης μια αξιόπιστη λύση στην επιθετική γραμμή.

Στους παραπάνω προστέθηκαν από την Κυριακή δύο ακόμα έμπειροι παίκτες. Οι Βοσκόπουλος και Πινδώνης είδαν την κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι με τον Ασπρόπυργο και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Πίστη για διεύρυνση του σερί

Ο Βοσκόπουλος είναι από τους στυλοβάτες της άμυνας και ο Πινδώνης ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες για τη λειτουργία της μεσαίας γραμμής. Από εκεί και πέρα, ο Αντωνιάδης αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει την Ερμιονίδα, ενώ ο Αθανασόπουλος που λείπει πολύ καιρό λόγω τραυματισμού θα φανεί στη σημερινή προπόνηση αν θα επιστρέψει στην αποστολή.

Αν τα καταφέρουν Αντωνιάδης και Αθανασόπουλος, οι απουσίες της Καλαμάτας θα είναι τέσσερις για το τελευταίο ματς του 2018, όσον αφορά το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Η προετοιμασία για την Ερμιονίδα θα ξεκινήσει σήμερα, αφού χθες υπήρχε ρεπό. Στη “Μαύρη Θύελλα” πιστεύουν ότι παρά τις απουσίες, θα διευρύνουν το σερί συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Σε αυτή την προσπάθεια ευελπιστούν να έχουν και πάλι τη δυναμική συμπαράσταση από το φίλαθλο κόσμο, που με την παρουσία του δίνει ψυχολογική ώθηση. Τέλος, να σημειωθεί ότι μετά την αποχώρηση του Κώστα Παγανιά, που θα συνεχίσει στην ομάδα του Παραλιμνίου στην Κύπρο, η Καλαμάτα θα κινηθεί για προπονητή τερματοφυλάκων.

Τα δύο αντιφατικά... μηδέν

Η Καλαμάτα είναι η μοναδική ομάδα όχι μόνο στον 8ο όμιλο, αλλά σε όλη τη Γ’ εθνική που περηφανεύεται για το μηδέν στην άμυνα σε 11 αγωνιστικές. Για 990 αγωνιστικά λεπτά δηλαδή έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Στον 8ο όμιλο, ωστόσο, υπάρχει και άλλη μια ομάδα που έχει ένα 0 στα στατιστικά της, το οποίο είναι όμως... ανεπιθύμητο.

Ο λόγος για τον Α.Ο. Εικοσιμίας που δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να πανηγυρίσει ένα γκολ, ενώ αντίθετα έχει δεχτεί 30. Η ομάδα της Κεφαλλονιάς έχει φυσικά τη χειρότερη επίθεση, αλλά και άμυνα της κατηγορίας και με 1 βαθμό ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τον Πάμισο, τον οποίο θα υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή.