Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 14:22

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-2: Στην Κεφαλλονιά ήρθε η πρώτη νίκη για τους νησιώτες!

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής σημείωσε χθες ο Πάμισος που επιβλήθηκε στην Κεφαλλονιά του Α.Ο. Εικοσιμίας με σκορ 2-0.

Οι νησιώτες ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του τριπόντου, με το οποίο ξεκόλλησαν από τον ένα βαθμό που είχαν. Η ομάδα του Μιχάλη Φασουλή παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες (Ρήγας, Δημητρακόπουλος, Φιλόπουλος), όμως κατόρθωσε να πάρει ένα πολύτιμο διπλό που θα της δώσει ψυχολογία εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Από την άλλη ο Α.Ο. Εικοσιμίας μετά την ήττα του παρέμεινε μόνος στον πάτο της βαθμολογίας και το αξιοσημείωτο είναι πως ακόμη δεν έχει σκοράρει μετά από 11 αγώνες!

Ανοιξε το σκορ ο Βλάχος

Η ομάδα της Μεσσήνης μπήκε καλύτερα στο ματς και στο 17’ ο Παπαδόπουλος έδωσε κάθετη πάσα στον Βλάχο που με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Ρούτσης έκανε τη σέντρα και ο Βλάχος έπιασε το κοντινό πλασέ, όμως ο Κουστουμπάρδης απομάκρυνε με τα πόδια.

Νέα καλή στιγμή στο 35’ για τους νησιώτες με τον Βλάχο να βρίσκεται σε επίκαιρη θέση, όμως καθυστέρησε και πρόλαβε να τον κόψει ένας αμυντικός.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο στο 40’ με τον Πολάτο να σουτάρει και τον Καπατσώρη να του λέει “όχι”.

Στο δεύτερο μέρος ο Πάμισος έλεγχε το παιχνίδι, με την Εικοσιμία να ανεβαίνει στο τελευταίο ημίωρο, έχοντας και τον αέρα υπέρ της, και να προσπαθεί με μεγάλες μπαλιές να απειλήσει την εστία του Καπατσώρη.

Με πέναλτι ο Παπαδόπουλος το 0-2 στο 59'

Ο Πάμισος στο 59’ έγινε απειλητικός όταν ο Βλάχος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από ένα αμυντικό των γηπεδούχων, με τον διαιτητή να δίνει το καθαρό πέναλτι.

Ο Παπαδόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα γράφοντας το 0-2, που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Το ματς σφύριξε ο Σαφαρίκας (Αχαϊας), με βοηθούς τους Τσούτση και Παπαδημητρίου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ: Κουστουμπάρδης, Χασάι (64’ Βάλιστερ), Στεφανατος, Μινέτος, Αποστόλου, Κορτσιάνος, Μπούσι, Πολάτος, Ντεντλάλα, Μανέτης (53’ Κορμισού), Πολυδοράτος.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Ρούτσης (88’ Χριστόπουλος), Νινιός, Κατσιβαρδέας (75’ λ. τρ. Μουλαβασίλης), Μωράκης, Χαρλέπας (70’ Οικονομόπουλος), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ηλιόπουλος, Μάραντος.