Δευτέρα, 17 Δεκέμβριος 2018 19:23

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους

 

Βαθμό εκτός έδρας απέσπασε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ανδρούσα.

Οι ερυθρόλευκοι, που αγωνίζονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, κατάφεραν να “τσιμπήσουν” βαθμό σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Με λίγη τύχη θα μπορούσαν να φύγουν και με τη νίκη, αλλά δεν μπόρεσαν κυρίως στο πρώτο 45λεπτο να αξιοποιήσουν κάποια από τις φάσεις που δημιούργησαν. Στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα, όμως δεν κράτησαν το υπέρ τους 1-0, αφού αρχικά δεν μπόρεσαν να βάλουν και άλλο γκολ σε μια ευκαιρία που δημιούργησαν, ενώ στη συνέχεια άθελα του ο Κορομηλάς με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Ανδρούσα στο πρώτο μέρος δεν έπιασε την επιθυμητή απόδοση και δεν έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Ομως στο δεύτερο 45λεπτο αντέδρασε, έγινε πιο απειλητική και θα μπορούσε και αυτή με τη σειρά της να διεκδικήσει τη νίκη, αν οι παίκτες της σε κάποιες από τις φάσεις που δημιούργησαν είχαν σκοράρει, πέρα από το γκολ που σημείωσαν με τη “βοήθεια” του αντίπαλου αμυντικού.

Φάσεις – γκολ

Στο 30’ ο Ν. Μάλαμας με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια οι αμυντικοί πρόλαβαν σχεδόν πάνω στη γραμμή και την απομάκρυναν. Στο 43’ ο Αλεξανδρόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κατσίποδα και με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 52’ ο Ν. Μάλαμας με γυριστό σουτ έξω από την περιοχή “έγραψε” το 0-1. Στο 60’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κατσίποδα και υπό την πίεση αμυντικού έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 70’ από σέντρα του Βλαχόπουλου ο Κορομηλάς επιχείρησε να διώξει την μπάλα με κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Iμεράσι (46’ Α. Καλογερόπουλος), Μπάλλας, Κακογιάννης, Διαμαντής, Τσώνης, Τριανταφυλλίδης (55’ Θεοδoσόπουλος), Δασκαλάκης, Χαρμπίλας, Ι. Καλογερόπουλος, Βλαχόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Μπαζάνης, Γαβράς, Κορομηλάς, Σκιάς, Κολιός (68’ Βέλμαχος), Ζέππος, Μπέρμπερη, Κ. Μάλαμας (73’ Γιαννουκάκης), Ν. Μάλαμας (64’ Κ. Μπούνας, 90’ λ.τρ. Κουπούζος), Αλεξανδρόπουλος.