Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 14:30

ΠΑΜΙΣΟΣ: Πήρε νίκη και ψυχολογία για το δεύτερο γύρο

Γράφτηκε από τον

Χρειάστηκε να φθάσουμε στην 12η αγωνιστική για να πανηγυρίσει ο Πάμισος το πρώτο τρίποντο στη Γ’ εθνική.

Η ομάδα της Μεσσήνης νίκησε την Κυριακή με 2-0 τον Α.Ο. Εικοσιμίας στο ντέρμπι των ουραγών του 8ου ομίλου και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. Το διπλό στην Κεφαλλονιά δίνει και ψυχολογία ενόψει του δεύτερου γύρου, μιας και ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 6 Γενάρη με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στο δυνατό Παναργειακό. Ο Πάμισος με μόλις 4 βαθμούς έχει να ανέβει ένα “βουνό” και ρεαλιστικά είναι λίγες οι ελπίδες παραμονής.

Ουδείς όμως στη Μεσσήνη έχει χάσει την πίστη του και άπαντες τονίζουν ότι η ομάδα θα παλέψει σε όλα τα παιχνίδια.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να γίνουν ορισμένες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου , προκειμένου ο Πάμισος να είναι ανταγωνιστικός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Η ενίσχυση είναι άλλωστε αναγκαία, μιας και δεν υπάρχουν λύσεις από τον πάγκο.

Ενδεικτικό ότι σ’ ένα ακόμα παιχνίδι ο Μιχάλης Φασουλής (φωτό) πέρασε στο ματς τους δύο αναπληρωματικούς τερματοφύλακες Οικονομόπουλο και Χριστόπουλο, μιας και στην Κεφαλλονιά απουσίαζαν οι Ρήγας, Δημητρακόπουλος, Φιλόπουλος. Ο πρώτος ήταν τιμωρημένος, αλλά και τραυματίας. Κόντρα στον Παναργειακό θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμοι και οι τραυματίες.

Ο Κατσιβαρδέας χτύπησε προχθές, όμως το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής διακόπτεται και αρχίζει ξανά στις 6 Γενάρη. Ως εκ τούτου το προσεχές Σαββατοκύριακο (δεν έχει οριστεί η ημέρα) ο Πάμισος θα δώσει φιλικό με την Ομόνοια, η οποία δεν θα έχει υποχρεώσεις στην Α’ τοπική και την επόμενη εβδομάδα θα κλειστεί ένα ακόμα φιλικό τεστ.