Τρίτη, 18 Δεκέμβριος 2018 17:36

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: "Τσίμπησε" βαθμό στη Θεσπρωτία ο Εθνικός

Γράφτηκε από τον

 

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για τον Εθνικό Καλαμάτας, που την Κυριακή το απόγευμα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τις Αμαζόνες Θεσπρωτίας, σε ματς της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής γυναικών.

Η Καλαματιανή ομάδα παρατάχθηκε με 11άδα ανάγκης, με τον Κώστα Λαμπρόπουλο, να μην κάνει ούτε μία αλλαγή και κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο του Γαρδικιού.

Ο Εθνικός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τη 13χρονη Εύα Σακκά, στο 24ό λεπτό. Η φάση ξεκίνησε από μακρινό πλάγιο που εκτέλεσε η Καλύβα και η Φιλανδριανού με κεφαλιά πάσα τροφοδότησε τη Σακκά, η οποία με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-1. Η γηπεδούχος ομάδα έφτασε στην ισοφάριση στο 67’ με σουτ της Νάση. Οι πολλές απουσίες οφείλονται είτε σε τραυματισμούς, είτε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις αρκετών αθλητριών, που δεν τους επέτρεψαν να δώσουν το παρών στο κυριακάτικο ματς και να έχει η ομάδα περισσότερες ελπίδες για νίκη στην πιο πάνω αναμέτρηση. Ο προπονητής του Εθνικού κ. Λαμπρόπουλος δεν είχε στη διάθεση του, τις Λ. Γιαννοπούλου (τραυματίας), Αθ. Γιαννοπούλου, Τσακάκου, Βουτσά, Κόντη, Ελευθεράκη, Κομινάκη και Τσαμπούκου.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Στέφου, Κόκορη, Νάση, Λούκα, Τσέλα, Μπεράτη, Μούση, Μπολάση, Τόπη, Γρίβα, Γαστεράτου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δημητρακοπούλου, Καλύβα, Σπηλιοπούλου, Πουλακίδα, Φιλανδριανού, Σακκά, Λεμπέση, Παναγιωτακοπούλου, Τσιγάρου, Τσιγάρου, Μυκονιατάκου.

* Στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου, είχαμε δύο νίκες για τις φιλοξενούμενες ομάδες. Συγκεκριμένα το Μεσολόγγι 2008 επιβλήθηκε 8-0 στο γήπεδο Λεχαίου των Αμαζόνων Κορινθίας και ο Αρης Κορίνθου νίκησε με 6-2 στο Αργος τον τοπικό Φείδωνα. Ρεπό είχαν την 5η αγωνιστική οι Καρυάτιδες Σπάρτης.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 5 αγώνες)

1. Μεσολόγγι 2008 24-2 12

2. Καρυάτιδες Σπάρτης 11-3 9

-. Άρης Κορίνθου 13-8 9

4. Εθνικός Καλαμάτας 7-5 8

5. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 4-15 2

-. Αμαζόνες Κορινθίας 1-10 2

7. Φείδων Άργους 3-19 0

* Ενα ματς λιγότερο έχουν Μεσολόγγι 2008, Αρης Κορίνθου, Αμαζόνες Κορινθίας, Φείδων Άργους, Καρυάτιδες Σπάρτης

 

Η επόμενη αγωνιστική

(13 Ιανουαρίου)

Φείδων Άργους - Αμαζόνες Θεσπρωτίας

Άρης Κορίνθου - Αμαζόνες Κορινθίας

Καρυάτιδες Σπάρτης - Μεσολόγγι 2008

Ρεπό: Εθνικός Καλαμάτας