Τετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 11:12

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για το 3 στα 3 στην Ηλεία

Γράφτηκε από τον

 

Με στόχο να διατηρήσουν το αήττητο και να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα, οι μικτές Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Μεσσηνίας αγωνίζονται σήμερα στον Πύργο, με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Ηλείας, σε παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Θυμίζουμε ότι και οι δύο ομάδες της ΕΠΣΜ έχουν πετύχει από δύο νίκες στις αναμετρήσεις των δύο πρώτων αγωνιστικών με Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά και θέλουν να συνεχίσουν με νίκες ώστε να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι αποστολές

Ο ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας μετά την προπόνηση της Δευτέρας επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του για τις δύο παραπάνω αναμετρήσεις. Την αποστολή της Κ14 αποτελούν οι Γιάννης Αναστασόπουλος, Ευθύμης Βλάχος, Βασίλης Δημητρίου, Γιώργος Καραγλάνης, Ηλίας Κιόρρι, Ματέο Κράκουλι, Δημήτρης Λάσκαρης, Χρήστος Μανιάτης, Παναγιώτης Μανωλέας, Στέφανος Μπούνας, Αντζελίνο Πάπα, Κώστας Γεωργακόπουλος, Γιάννης Παπανικολόπουλος, Νίκος Παυλής, Γιώργος Ράλλης, Βαλάντης Ρούπας, Γιάννης Σεντεμέντες, Φώτης Φαββατάς.

Την αποστολή της Κ16 αποτελούν οι Αντρέας Ακριστινέι, Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, Βασίλης Αντωνόπουλος, Χρήστος Δρούγας, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Θανάσης Κακαλέτρης, Αλέξανδρος Καλύβας, Δημοσθένης Καρύδης, Κώστας Κοσμόπουλος, Αριστείδης Κρητικάκης, Γιώργος Κωστέας, Παναγιώτης Λάππας, Παναγιώτης Οικονομέας, Σωτήρης Παπαγεωργακόπουλος, Γιώργος Σκοπέτος, Θεόδωρος Σταματελόπουλος, Κώστας Ψυρρής.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες Κ14 θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι και έχει οριστεί να το διαιτητεύσει ο Ηλίας Κόκκορης με βοηθούς τους Παναγιώτη Τσούκα και Νίκο Σταματόπουλο και οι τρεις από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Το ματς ανάμεσα στις ομάδες Κ16 (ώρα έναρξης 2.30 μ.μ.) ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Νίκος Αυγερινός από την ΕΠΣ Αρκαδίας με τους ίδιους βοηθούς του αγώνα των Κ14. Οι δύο αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό γήπεδο Σπιάντζας. Η αποστολή των μικτών του νομού μας θα αναχωρήσει σήμερα στις 9 το πρωί από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ και εκτός από τον ενωσιακό προπονητή Ηλία Μαστορέα, θα τη συνοδέψουν ο υπεύθυνος των μικτών ομάδων Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς και ο γυμναστής Κωνσταντίνος Μητρογιαννόπουλος.