Τρίτη, 21 Ιανουάριος 2014 18:12

"Μαύρη Θύελλα"": Στην εθνική νέων κλήθηκε ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος!

Γράφτηκε από τον

Ο εξαιρετικές εμφανίσεις του Μιχάλη Ζαχαρόπουλου με την "Μαύρη Θύελλα" φέτος έχουν ως αποτέλεσμα την κλήση του ταλαντούχου Μεσσήνιου παίκτη στην εθνική ομάδα των νέων!
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στις προσεχείς προπονήσεις της εθνικής νέων και ανάμεσα σε αυτά ήταν και το όνομα του νεαρού μέσου της "Μαύρης Θύελλας"!
Οι προπονήσεις θα γίνουν στις 27-29 του μήνα στον Αγιο Κοσμά με τον Ζαχαρόπουλο να είναι ο μοναδικός από τους 22 παίκτες που κλήθηκαν που ανήκει σε ομάδα Γ' εθνικής, γεγονός που καθιστά ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία.
Αξίζει να αναφέρουμε πως οι 20 παίκτες που κλήθηκαν ανήκουν σε ομάδες της Σούπερ Λίγκα και την αποστολή συμπληρώνουν ο Ζαχαρόπουλος και ο Χατζηδημητρίου του Εθνικού Γαζώρου της Β' εθνικής.
Να θυμίσουμε πως ο Ζαχαρόπουλος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Πανιώνιο Καλαμάτας. Πήρε πρώτη φορά φανέλα βασικού με το Μεσολόγγι στο κύπελλο, όταν έπαιξε δεξί μπακ. Στο πρωτάθλημα έπαιξε βασικός στο ματς της 6ης αγωνιστικής με τον Παναρκαδικό (όπου είχε μια ασίστ) και από τότε είναι βασικός στην Μεσσηνιακή ομάδα, συνθέτοντας ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Τσιμικλή στην μεσαία γραμμή.