Δευτέρα, 24 Δεκέμβριος 2018 16:20

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: “Καθάρισε” στο πρώτο μέρος

Γράφτηκε από τον

Την εξαιρετική του πορεία συνέχισε και στο τελευταίο ματς του 2018 ο Εθνικός Μελιγαλά που επιβλήθηκε με 3-1 του Τέλλου Αγρα και διατηρήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πάνου Πολίμου μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μέχρι το 40’ είχε “καθαρίσει” το ματς αφού είχε πετύχει τρία γκολ.

Συνάμα από το 35’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λυκούργου Χ. Ανδρώνη κι έτσι το δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία.

Οι “κυανόλευκοι” ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς απέναντι σε έναν Αγρα που ήταν νωχελικός στο ξεκίνημα και το πλήρωσε.

Γρήγορο γκολ με Ξυδιά

Ετσι μόλις στο 3’ ο Ξυδιάς με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 15’ ο Ξυδιάς και πάλι βρέθηκε τετ α τετ και πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα το δυνατό σουτ του Καρατζούλια απέκρουσε σε κόρνερ ο Αλεξόπουλος.

Ο Σαραντόπουλος το 2-0

Η υπεροχή των γηπεδούχων μετατράπηκε σε δεύτερο γκολ στο 32’ με τον Σαραντόπουλο με μακρινό σουτ να νικά τον Αλεξόπουλο γράφοντας το 2-0.

Αποβολή Ανδρώνη στο 35’

Στο 35’ ο Ανδρώνης έκανε σκληρό φάουλ πάνω στον Ξυδιά και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Νικολόπουλου, με τους “ερυθρόλευκους” να μένουν νωρίς με 10 παίκτες.

Και τρίτο γκολ με Κουρούπη στο 70’

Πριν βγει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 40’ ο Κουρούπης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού πρώτα χτύπησε το αριστερό δοκάρι (3-0).

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Εθνικό να επιδιώκει να διαφυλάξει το προβάδισμα των τριών γκολ και τον Αγρα να προσπαθεί να πετύχει το γκολ της τιμής.

Το γκολ της τιμής ο Βέλλης

Τελικά αυτό ήρθε στο 76’ όταν ο Γεωργιόπουλος βρήκε στην περιοχή τον Βέλλη και εκείνος με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.

Ο Εθνικός είχε καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος με τους Σαραντόπουλο και Κουρούπη.

Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Μιχαλόπουλο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μερκούρης, Μακρής, Θανόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρη, Ξυδιάς (57’ Διακουμάκος), Καρατζούλιας, Κουρούπης (88’ Θ. Δ. Ρουμελιώτης), Σαραντόπουλος (80’ Καλογερόπουλος), Λάγιος (75’ Θ.Ν. Ρουμελιώτης).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Ανδρώνης, Σταθόπουλος, Λυμπερόπουλος, Π. Αναστασόπουλος, Μπολούν, Βέλλης, Καραμπότσος, Γρ. Αναστασόπουλος (84’ Λακριντής), Γεωργιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (46’ Μαρκόπουλος).