Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 12:23

Οι Μικτές Μεσσηνίας έψαλλαν τα κάλαντα σε Μητροπολίτη, Γηροκομείο

Γράφτηκε από τον
Οι Μικτές Μεσσηνίας έψαλλαν τα κάλαντα σε  Μητροπολίτη, Γηροκομείο

Την καθιερωμένη επίσκεψη της τους στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας και το Αλεξανδράκειο Γηροκομείο Καλαμάτας, πραγματοποίησε και φέτος αντιπροσωπεία των μικτών ομάδων Κ14 και Κ16 της ΕΠΣΜ, για να τους ψάλλουν τα κάλαντα.

Η επίσκεψη έγινε τη Δευτέρα 24 του μήνα, παραμονή των Χριστουγέννων, πρώτα στο Μητροπολίτη Χρυσόστομο όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές του έψαλλαν τα κάλαντα και μετά εκτός από τις ευχές του, τους έδωσε και μια εικόνα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσόστομου και έναν φάκελο με σεβαστό χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, οι νεαροί αθλητές έψαλλαν τα κάλαντα στις γερόντισσες και του γέροντες που φιλοξενούνται στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο, ενώ τους προσέφεραν μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Εκ μέρους της ΕΠΣΜ, ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής ταμίας και εκ των υπευθύνων των μικτών ομάδων Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, παρέδωσε στους εκπροσώπους του Ιδρύματος φάκελο με σεβαστό χρηματικό ποσό.

Πριν η αντιπροσωπεία μεταβεί στο χώρο που ήταν οι γέροντες για να τους πουν τα κάλαντα, η κοινωνική λειτουργός Αγγελική Σπηλιώτη ξενάγησε τους νεαρούς στο χώρο των δωματίων του Γηροκομείου, ενώ τους έκανε και μια σύντομη ενημέρωση για τον Ιδρυτή του Γηροκομείου Σπύρο Αλεξανδράκη, όταν πέρασαν μπροστά από το χώρο που έχει τοποθετηθεί κάδρο με τη μορφή του και έμαθαν κάποια πράγματα για τον σπουδαίο, αυτό ευεργέτη του τόπου μας.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η επίσκεψη, οι νεαροί αθλητές γεύτηκαν γλυκίσματα και αναψυκτικά στο χώρο της τραπεζαρίας του Γηροκομείου και δέχτηκαν τις ευχές από τους υπεύθυνους.

Από την πλευρά της ΕΠΣΜ, ο κ. Αλεξανδρόπουλος σε σύντομη δήλωση του ανέφερε: “Εκ μέρους της ΕΠΣΜ ευχαριστούμε για τη φιλοξενία τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο και τον διευθυντή του Αλεξανδράκειου Γηροκομείου πατήρ Κρεσφόντη και για άλλη μια χρονιά ψάλλαμε τα κάλαντα” και έκλεισε δίνοντας τις ευχές για καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι ποδοσφαιριστές Ανδρέας Ακριστινέι, Αλέξανδρος Καλύβας, Κώστας Κοσμόπουλος, Γιώργος Κωστέας, Γιώργος Σκοπέτος, Γιώργος Παπανικολόπουλος, Δήμος Καρύδης, Χρήστος Δρούγας (Κ16), Παναγιώτης Μανωλέας, Ηλίας Κιόρρι, Βασίλης Δημητρίου, Νίκος Παυλής, Βαλάντης Ρούπας, Δημήτρης Γεωργόπουλος, Γιάννης Παπανικολόπουλος, Γιάννης Καραΐσκος, Στέφανος Μπούνας, Χρήστος Μανιάτης, Γιώργος Φυκούρας, Γιάννης Σεντεμέντες, Δημήτρης Λάσκαρης (Κ14). Τους παραπάνω αθλητές συνόδευσαν εκτός από τον αντιπρόεδρο Ηλίας Αλεξανδρόπουλο, ο τεχνικός διευθυντής των μικτών ομάδων Αγγελος Σκαφιδάς και ο ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας.