Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2019 18:18

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Θέλει εξτρέμ και επιθετικό

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Θέλει εξτρέμ και επιθετικό

 

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2018 ο Τσικλητήρας, χάνοντας εκτός έδρας με 2-0 από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο οποίος οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η ομάδα της Πύλου είναι από αυτές που ξεχωρίζουν φέτος, όντας στην 4η θέση και έχοντας φθάσει μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου έχασε την πρόκριση στον τελικό στις καθυστερήσεις. Το ζητούμενο είναι να παραμείνει ψηλά και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και στην Πύλο σκοπεύουν να ενισχυθούν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσουν να παίρνουν ευκαιρίες οι μικροί σε ηλικία παίκτες. Ο Τσικλητήρας κινείται για την απόκτηση εξτρέμ και επιθετικού.

Νοκ – άουτ Τσώνης και Παυλάκος

Αγωνιστικά, οι Παυλάκος και Τσώνης παραμένουν τραυματίες και δεν θα είναι έτοιμοι για το πρώτο επίσημο ματς του νέου έτους με αντίπαλο την Ανδρούσα στις 13 Ιανουαρίου. Ο πρώτος χτύπησε στο ματς με το Διαβολίτσι και θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στον αστράγαλο, ενώ ο Τσώνης είναι καιρό τραυματίας. Από εκεί και πέρα, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει δράση το Σαββατοκύριακο, θα γίνει αύριο ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος.