Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2019 19:24

Β’ ΤΟΠΙΚΗ: Με το... δεξί ο Μεσσηνιακός 4-1 τον ΑΠΣ Αρι

Γράφτηκε από τον

Με το ματς ανάμεσα στο Μεσσηνιακό και τον ΑΠΣ Αρι ολοκληρώθηκε χθες η 11η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο της Β’ τοπικής Μεσσηνίας.

Ο Μ.Γ.Σ. μπήκε με το... δεξί στο 2019, νικώντας 4-1 στο γήπεδο “Γ Λουκαρέας” και μείωσε στους 5 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αστέρα Αρφαρών, που είχε ρεπό στην 11η αγωνιστική.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται με 22 βαθμούς στην 4η θέση, έχοντας 2 βαθμούς λιγότερους από τον Αίαντα και 3 από το δεύτερο Νέο Αρι. Στον αντίποδα ο ΑΠΣ Αρις με 10 βαθμούς είναι στην 10η θέση. Ο Μεσσηνιακός άνοιξε το σκορ στο χθεσινό ματς μόλις στο 5’ με πλασέ του Πουλόπουλου και στο 17’ διπλασίασε τα τέρματά του με σουτ του Γιακουμή. Στο 19’ ο Καραγιαννίδης με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να μειώσει στο επόμενο λεπτό σε 3-1 με σουτ ο Λουμάκης. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Θεοδωρόπουλος με εντυπωσιακό σουτ στο 87’, ενώ ο Μεσσηνιακός είχε και δοκάρι με τον Καραγιαννίδη στο 47’. Να σημειωθεί ότι στο 85’ ότι ο πάγκος του ΑΠΣ Αρι και οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν στο ρέφερι Πλακογιάννη ότι ότι ο γκολκίπερ Γαβράς έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής, αλλά ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το ματς, ενώ απέβαλλε για διαμαρτυρία μετά το 4-1 τον προπονητή των φιλοξενούμενων Γιάννη Ζαπρόπουλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Καπακλής, Κριτσωτάκης, Π. Γιαννακόπουλος, Κουλουράς, Πουλόπουλος (60΄ Καρανικόλας), Παπαδέας, Καραγιαννίδης (74΄Παπαδάτος), Γιακουμής (72΄Θεοδωρόπουλος), Μπραχίμι, Δημητρίου (72΄ Πετρόπουλος).

ΑΠΣ ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξυνός, Παπαχρόνι (72΄ Βαμβακάς), Δρακοπαναγιωτάκης, Μπαντάς, Μήτρου, Κοτσογλανίδης (53΄Βασιλόπουλος), Μέλλιος, Μπομπόνης, Λουμάκης, Γεωργακόπουλος, Ντάκουρης (46΄ Σπηλιώτης).