Δευτέρα, 07 Ιανουάριος 2019 16:02

Δίωξη σε Κούγια και Παπαϊωάννου από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Γράφτηκε από τον

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στους Αλέξη Κούγια (ΑΕΛ) και Πανουργιά Παπαϊωάννου (Λαμία) για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών. Με τι ποινές κινδυνεύουν.

Oι δηλώσεις που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Κούγιας και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε δίωξη για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ είναι εκείνος που βρίσκεται σε πιο δυσμενή θέση από τους δύο.

Ο Αλέξης Κούγιας θεωρείται υπότροπος και μεταξύ άλλων κινδυνεύει με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο από τρεις μέχρι έξι μήνες καθώς και με πρόστιμο μεγαλύτερο από 100.000 ευρώ. Στην αντίπερα όχθη ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ: "Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, ασκήθηκαν οι εξής πειθαρχικές διώξεις.

Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λαμία ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2, 3α, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισα Α.ΚΟΥΓΙΑ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2 και 3γ, δ, 25 παρ. 1 Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".
Πηγή: sport24.gr