Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2014 20:17

"Δεν περιμένουμε άλλο τον Οντσβόνγκ" λέει ο Γκόφας στην "Μαύρη Θύελλα" που πάει για Σκόνδρα και επιθετικό...

Γράφτηκε από τον

«Ο Οντσβόνγκ για μένα έχει τελειώσει από την ομάδα. Δεν μπορεί να τον περιμένει άλλο η Καλαμάτα». Με τα παραπάνω λόγια ο Μίλτος Γκόφας ξεκαθάρισε σήμερα το απόγευμα πως ο Οντσβόνγκ θεωρείται πια παρελθόν για την "Μαύρη Θύελλα" η οποία κοιτάζει την συνέχεια χωρίς να υπολογίζει στον έγχρωμο επιθετικό που τις τελευταίες τρεις εβδομάδες βρίσκεται στην Ιταλία… Οι «μελανόλευκοι» λοιπόν προχωρούν χωρίς τον Οντσβόνγκ και ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Μάλιστα έχουν έρθει ήδη σε επαφή με έμπειρο φορ, του οποίου το όνομα προς το παρών κρατούν μυστικό…Υπάρχει πάντως η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα βρει τον παίκτη που ψάχνει για την επιθετική της γραμμή.
Επιπλέον, μέχρι αύριο αναμένεται και η απάντηση του Νίκου Σκόνδρα, στον οποίο έχει γίνει πρόταση από την Καλαμάτα. Ο 22χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Γλυφάδα. Να θυμίσουμε πως μέχρι τώρα η Καλαμάτα έχει αποκτήσει τους Νίκο Λιόλιο και Δημήτρη Μαρτίνο.

Εχει εντοπίσει
ταλέντα ο Γκόφας...

Η κλήση του Μιχάληα Ζαχαρόπουλου στην εθνική νέων έφερε ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας που βλέπουν με χαρά την εξαιρετική εξέλιξη του νεαρού παίκτη της ομάδας.
Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας Μίλτος Γκόφας σε δήλωση του στο site της ομάδας τόνισε πως έχει εντοπίσει και άλλα ταλέντα στο νομό: «Πιστεύω ότι η Μεσσηνία έχει πολλούς "Ζαχαρόπουλους" και η ομάδα έχει και άλλους ταλαντούχους παίκτες. Παρακολουθώ παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων κυρίως Σάββατο, που έχω τη δυνατότητα και βλέπω νέους παίκτες. Εχω κρατήσει σημειώσεις για 2-3 παιδιά. Θα ανακοινώσω τα ονόματά τους μετά το Πάσχα και εφόσον είμαστε στη θέση που επιθυμούμε. Οι δύο από αυτούς τους παίκτες δεν είναι στις μικτές ομάδες».

Παίζει ο Μαρτίνος,
σε αναμονή για Τσιμικλή

Στο μεταξύ ο νεοαποκτηθέντας από τον Πανηλειακό Δημήτρης Μαρτίνος θα έχει δικαίωμα συμμετοχή στο Κυριακάτικο ματς καθώς εκδόθηκε το δελτίο του. Την Κυριακή επιστρέφει επίσης ο Τσόπελας που εξέτισε την ποινή του ενώ θα λείψουν οι τιμωρημένοι Καλαντζής και Τσιμικλής. Για τον δεύτερο τα σπουδαία είναι είναι αύριο καθώς θα γίνει γνωστός ο αριθμός των αγωνιστικών που θα κληθεί να εκτίσει, μετά την αποβολή του στο ματς με τον Πανναυπλιακό. Το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, χωρίς να αποκλείεται κάτι χειρότερο αφού ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα πως τον απέβαλλε για εξύβριση.
Από εκεί και πέρα, η Καλαμάτα ξεκίνησε την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Σαγέικων (Κυριακή, 3 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο) με προπόνηση στο γήπεδο της Σπερχογείας.
Ο Βασίλης Σκαρλάτος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και έκανε θεραπεία με τον φυσικοθεραπευτή Λεωνίδα Παπανικολάου, ενώ και ο Χρήστος Καλαντζής έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Δεν προπονήθηκαν οι Γιάννης Τσόπελας και Παναγιώτης Τσιμικλής, που ταλαιπωρούνται από ίωση. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Βασίλης Κακαλής, ο οποίος είχε πάρει άδεια για να τακτοποιήσει προσωπική του υπόθεση.