Παρασκευή, 11 Ιανουάριος 2019 13:32

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Διέκοψε την προπόνηση λόγω γηπέδου ο Χριστόπουλος!

Γράφτηκε από τον

 

Μετ’ εμποδίων προετοιμάζεται η Καλαμάτα για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τη Λέρνα, που σηματοδοτεί την έναρξη του δευτέρου γύρου της Γ’ εθνικής.

Η “Μαύρη Θύελλα” πέρα από τις απουσίες, έχει να αντιμετωπίσει και το γηπεδικό πρόβλημα που έχει γίνει πιο έντονο το τελευταίο διάστημα.

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και στο Στάδιο γίνεται σπορά, ενώ τα Παλιάμπελα ακόμα δεν είναι έτοιμα για καθημερινές προπονήσεις με συνέπεια η πρωτοπόρος του 8ου ομίλου να μην έχει χώρο να γυμναστεί. Η χθεσινή προπόνηση έγινε στη Μικρομάνη, όπου ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κακή κατάσταση και αυτό δεν άργησε να... επιβεβαιωθεί. Ο Κώστας Τάμπας υπέστη διάστρεμμα και ο Γιάννης Χριστόπουλος φανερά εκνευρισμένος διέκοψε την προπόνηση, ώστε να μην γεμίσει περισσότερο το απουσιολόγιο.

Ο προπονητής της Καλαμάτας είναι απελπισμένος από την κατάσταση που υπάρχει, αφού δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε. Επιπλέον για μία ακόμα φορά δεν λείπουν οι απουσίες.

Ο λόγος για τον Βοσκόπουλο που είναι τιμωρημένος και τον Αθανασόπουλο που παραμένει τραυματίας, ενώ αμφίβολη είναι πλέον η συμμετοχή του Τάμπα.

Οι Γιόνδης και Ζαχαρόπουλος μπήκαν στο πρόγραμμα, αλλά είναι αβέβαιο αν θα μπουν και στην αποστολή για το ματς με τη Λέρνα, μιας και προέρχονται από τραυματισμό.

Στο γήπεδο ο Αγαθοκλής

Η χθεσινή προπόνηση στη Μικρομάνη, εκτός από δυσάρεστες εκπλήξεις, είχε και ευχάριστες, καθώς ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος πήγε στο γήπεδο και είπε και από κοντά στους παίκτες ότι συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα. “Είμαστε δίπλα σας, πάμε γερά μέχρι το τέλος”, τόνισε μεταξύ άλλων, ο βασικός χρηματοδότης της Καλαμάτας που έχει πολύ καλές σχέσεις με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Επί της ουσίας, ο κ. Χριστόπουλος διαβεβαίωσε τους παίκτες ότι θα καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως είπε και στο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης, που έγινε σε ενωτικό κλίμα. Μάλιστα όπως φαίνεται οι Κουτίβας και Κουκούτσης θα μείνουν στη διοίκηση. Την προσεχή Πέμπτη θα γίνει ως γνωστόν νέο συμβούλιο για να γίνει η ανακατανομή θέσεων στο δ.σ. και να αναδειχθεί νέος πρόεδρος. Ο Παύλος Κρεμμύδας θα έχει πάντως αυξημένες αρμοδιότητες και ο Γιάννης Φαββατάς εξωδιοικητικό ρόλο.