Κυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 11:22

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρεμιέρα β’ γύρου με Ενωση Λέρνας

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Πρεμιέρα β’ γύρου με Ενωση Λέρνας

 

Μετά τον εντυπωσιακό πρώτο γύρο στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής, η Καλαμάτα θα προσπαθήσει σήμερα Κυριακή να μπει με το δεξί και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού την Ενωση Λέρνας από την Αργολίδα, σε ένα ματς όπου η τοπική μας ομάδα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την νίκη.

Θυμίζουμε ότι η “Μαύρη Θύελλα” ολοκλήρωσε τον α’ γύρο του πρωταθλήματος με 12 νίκες και μια ήττα σε 13 ματς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, 4 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Παναργειακό και εφτά από τον τρίτο Ασπρόπυργο.

Επιπλέον προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην Τρίπολη επί του Παναργειακού, ενώ δείχνει να ξεπερνά και την διοικητική αναταραχή που υπήρξε στις τάξεις της το προηγούμενο διάστημα.

Σήμερα λοιπόν οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου θα προσπαθήσουν να δείξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης, απέναντι σε μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή.

Το άσχημο για την Καλαμάτα είναι ότι και αυτή την εβδομάδα η προετοιμασία έγινε με πολλά προβλήματα λόγω έλλειψης γηπέδου (ο Χριστόπουλος διέκοψε μάλιστα την προπόνηση της Πέμπτης στη Μικρομάνη φοβούμενος τραυματισμό κάποιου παίκτη στον άσχημο αγωνιστικό χώρο). Επιπλέον υπάρχουν και απουσίες καθώς δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Αθανασόπουλος, ο τιμωρημένος Βοσκόπουλος, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Τάμπα, Γιόνδη και Ζαχαρόπουλου.

Τα 4 εντός σε 6 ματς

και το ντέρμπι στο Αργος

Στο ξεκίνημα του β’ γύρου η Καλαμάτα θα δώσει τα 4 από τα 6 προσεχή ματς στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Την Κυριακή η Καλαμάτα θα υποδεχθεί την Ενωση Λέρνας, θα ακολουθήσει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη, που έχει μεν βαθμολογική κίνητρο αλλά είναι αποδυναμωμένος και στην συνέχεια η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί τον ουραγό ΑΟ Εικοσιμίας. Την τέταρτη αγωνιστική υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναργειακό στο Αργος και η πρώτη 6άδα αγώνων κλείνει με δύο εντός έδρας αγώνες απέναντι σε Ενωση Πελλάνας και ΑΟ Κατασταρίου. Το πρόγραμμα του Παναργειακού μέχρι το ντέρμπι με την Καλαμάτα είναι το εξής: Την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Αμβρυσσέα Διστόμου, θα ακολουθήσει το επικίνδυνο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Υπάτου και στην συνέχεια το ντέρμπι, επίσης εκτός έδρας, με τον Ασπρόπυργο.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5 ευρώ στο πέταλο και στη βόρεια εξέδρα και 10 ευρώ στη νότια εξέδρα.