Δευτέρα, 14 Ιανουάριος 2019 17:59

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 3-1: “Χτύπησε” στο φινάλε με Μεμά και Διακουμή

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 3-1: “Χτύπησε” στο φινάλε με Μεμά και Διακουμή

Ενα φοβερό γκολ του 16χρονου Κώστα Μεμά στο 89’ ήταν αυτό που χάρισε τη νίκη στον Τσικλητήρα Πύλου στο χθεσινό ματς με την Ανδρούσα.

Ο νεαρός μέσος λίγο πριν το 90ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα 2-1 στην ομάδα του, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Διακουμής στις καθυστερήσεις.

Ετσι ο Τσικλητήρας επέστρεψε στις επιτυχίες και μπήκε με το... δεξί στο 2019.

Προηγήθηκε με Διακουμή,

άμεση απάντηση με Θεοδοσόπουλο

Το σκορ άνοιξε στο 17’ όταν ύστερα από ωραίο συνδυασμό Γεωργιάδη, Σούλα και Διακουμή ο τελευταίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Με τη σέντρα όμως η Ανδρούσα έφερε το ματς στα ίσια,

με τον Α. Καλογερόπουλο να κάνει τη σέντρα και τον Θεοδοσόπουλο με βολ πλανέ να ισοφαρίζει σε 1-1, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με τους Διακουμή και Σούλα, ενώ οι “κυανόλευκοι” απείλησαν με τον Γ. Καλογερόπουλο.

Φοβερό γκολ από τον 16χρονο Μεμά στο 89'

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου πίεσε για ένα δεύτερο γκολ και έχασε ευκαιρίες με τον Ν. Παπαγεωργίου και τον Σούλα.

Στον αντίποδα η Ανδρούσα έφτασε κοντά στο γκολ με τους Χαρμπίλα και Μπάλλα.

Και φτάνουμε στο 89’ όταν ο Διακουμής εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Γκούνης απομάκρυνε και ο Μεμά με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-1, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Και τρίτο γκολ στο 93’ με Διακουμή

Στο 93’ οι Πυλιώτες έκαναν το 3-1 με κοντινό πλασέ του Φώτη Διακουμή.

Διαιτητής ήταν ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Ρουμελιώτη και Τσοπανάκη.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ντουγερόγλου, Καγιανάς, Γεωργιάδης, Ν. Παπαγεωργίου, Σεφεράσι, Γρ. Παπαγεωργίου, Χρ. Τρίψας, Γ. Τρίψας, Διακουμής, Σούλα, Ιλιάζι (78’ Κ. Μεμά).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Γκούνης, Κακογιάννης, Δασκαλάκης, Βασιλογιαννακόπουλος, Μπάλλας (80’ Διαμαντής), Τριανταφυλλίδης (90’ Ιμεράσι), Γ. Καλογερόπουλος, Θεοδοσόπουλος (55’ Χαρμπίλας),

Α. Καλογερόπουλος (70’ λ. τρ. Τσώνης), Βλαχόπουλος.

Τελευταίο ματς για Γ. Καλογερόπουλο,

πρώτη μεταγραφή ο Αναγνωστόπουλος

Το χθεσινό ήταν το τελευταίο ματς του Γιάννη Καλογερόπουλου με τη φανέλα της Ανδρούσας. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα πάρει μεταγραφή στο Διαβολίτσι, με το οποίο έχει έρθει σε συμφωνία.

Η Ανδρούσα πάντως έκανε την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή μιας και απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Νίκο Αναγνωστόπουλο από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, που αυτή την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Καλαμάτα.