Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 13:20

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 2-0: Λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε χθες στη Μάνδρα από τον Μανδραϊκό ο Πάμισος και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην πρώτη εντός έδρας νίκη επί του Α.Ο. Κατασταρίου.

Η ομάδα της Μεσσήνης παρά τις απουσίες πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δέχτηκε και τα δύο γκολ. Ο Κωνσταντινίδης στο 72’ έκανε το 1-0 και ο Παντελίδης στο 82’ σφράγισε τους τρεις βαθμούς για τους γηπεδούχους, που είχαν την εδαφική υπεροχή, με τον Πάμισο να τελειώνει το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νινιού με 2η κίτρινη κάρτα στο 77’.

Εξάρθρωση κλείδας ο Αλεβίζος

Με εξάρθρωση κλείδας από το 5ο λεπτό έπαιζε χθες ο Βασίλης Αλεβίζος. Παρ’ όλα αυτά έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι. Μετά τη λήξη, πήγε στο Νοσοκομείο για τις περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Πορανίδης, Κούστας, Καλαματιανός, Μαυρίδης, Στρατάκης, Μπούσης, Κωνσταντινίδης, Τσακ, Νουντίγια, Βασιλειάδης (69’ Παντελίδης), Λελούδας.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Μάραντος, Νινιός, Φιλόπουλος, Αλεβίζος, Μωράκης, Γεωργιόπουλος, Παπαδόπουλος, Κοντομανωλόπουλος (70’ Γεωργουδιός), Χαρλέπας, Χελάς.